Locaties

People Like Us

Inmiddels is dameskledingwinkel People Like Us ruim tien jaar gevestigd in een van de gezelligste straten van Dordrecht: de Vriesestraat. De medewerkers ontvangen je graag in de winkel, die voor hen gelijk staat aan hun eigen woonkamer. Puur omdat het zo gezellig en huiselijk is bij People Like Us!

Wanneer je bij het passen van kleding prijs stelt op een eerlijk advies, dan krijg je dat zeker. Want dat is waar People Like Us voor staat: een persoonlijk, passend advies dat helemaal bij jou en je wensen past. Met mooie Scandinavische merken en met regelmaat nieuwe collecties, hangt er altijd wel iets leuks voor je tussen de rekken! Of het nu gaat om kleding, tassen of accessoires en of je nu iets zoekt voor een feestje, voor op je werk of gewoon voor in huis: je zult ongetwijfeld slagen bij People Like Us.

De medewerkers van de Dordtse dameskledingwinkel zorgen voor een warme ontvangst en vinden niets fijner dan jou de deur uit te zien gaan met een glimlach, dus ze kijken uit naar jouw bezoek! Kom vrijblijvend langs voor een kopje koffie tijdens het shoppen en laat je verrassen door het mooie aanbod van People Like Us.

Ook leuk voor jou?

Tattoo & Piercing

Tattooshop het Gouden Schaap

Wijnstraat 184
Bloemenwinkel/Tuincentrum

Milaflora Bloemcreaties

Voorstraat 232
Herenmode

Royal Blue Kostuums

Voorstraat 286
Woonwinkel
Damesmode

Flo's Label

Voorstraat 403
Keukenwinkel

BBQing

Voltastraat 4
Kappers

Charlie Charlie Lima

Vriesestraat 93