Locaties

Restaurant Het Magazijn

Restaurant Het Magazijn bevindt zich in een hippe winkelstraat in het historisch centrum, de Voorstraat. In de buurt is er veel te beleven, van mooie wandelingen, leuke winkels tot aan bezoeken van diverse musea. Het restaurant is dan ook een perfecte plek om even tot rust te komen voor een ontbijt, lunch, diner en een gezellige borrel.

Nieuwsgierig geworden naar dit Dordtse restaurant? Loop dan gerust eens naar binnen in dit prachtige pand en geef je ogen goed de kost! Er valt namelijk genoeg te zien. Maar dat is nog niet alles, want Het Magazijn is veel meer dan alleen een restaurant. Het Magazijn is een unieke samenwerking van lokale initiatieven die onder één dak een restaurant, (pop-up)stores, een kunstuitleen en galerie samenbrengt.

Dus wanneer je bij restaurant Het Magazijn bent, vergeet dan ook niet de toffe winkels te bezoeken en de kunstuitleen op de eerste etage van het pand. Wil je alvast een voorproefje van wat het restaurant en het pand zoal te bieden hebben, kijk dan op de sociale media eens op de hashtags #kindvriendelijk, #lokale ondernemers, #rolstoelvriendelijk, #veganfriendly, #VelvetMusicStore, #FotoFilmFabriek, #SBK, #UntappdBeerstore en #Stadstuin.

Tips

Groepen

De Smaken van Dordrecht

Te reserveren bij Dagtochten Dordrecht
€ 59,95 p.p.

Ook leuk voor jou?

Met kids
Hollands
Pannenkoeken/Poffertjes
Diner
Lunch
Terras
Kinderfeestjes

Pim's Poffertjes en Pannekoeken

Nieuwstraat 19-21
Met kids
Terras
Nationaal Park de Biesbosch
Camperplaatsen
Campings
Hotels
Fietsverhuur
Oplaadpunt E-Bikes
Vergaderlocaties

Stayokay Dordrecht

Baanhoekweg 25
Met kids
Fastfood
Kinderfeestjes

McDonald's

Bagijnhof 10
Met kids
Pannenkoeken/Poffertjes
Lunch
High tea
IJssalon
Kinderfeestjes

Belicio Cheatday

Statenplein 140
Met kids
Fastfood

McDonald's Dordrecht Noord

Kerkeplaat 2
Met kids
Internationaal
Diner

A15 Restaurant Dordrecht

Baanhoekweg 1