Locaties

Scheer & Schuim

Waarom Scheer & Schuim? Omdat scheren veel meeromvattend is als een scheermes over je kin of je benen te halen. Scheer & Schuim heeft zich een van de weinige winkels in Nederland gespecialiseerd op het gebied van scheren, met name op het gebied van nat scheren. Er is dan ook een ruim assortiment te vinden aan scheerzepen- en -crèmes, kwasten en messen, maar bijvoorbeeld ook eau de parfums en colognes en lichamelijke verzorging als douchegels.

Met andere woorden: iedere morgen glad geschoren, is een dag zonder zorgen! Voor heel veel mensen is scheren een noodzakelijk kwaad; een groot aantal mensen heeft last heeft van irritaties tijdens en of na het scheren. Maar dit hoeft niet, als je maar het juiste materiaal en producten gebruikt. Dan kan dit tot een miniem beperkt worden of zelfs verdwijnen.

Scheren is niet alleen voor de man, dit is ook zeer geschikt voor de vrouw, voor lichaamshaar heeft Scheer & Schuim bijvoorbeeld de Leaf shave, een uitermate mooie scheermeshouder. In combinatie met een scheerkwast van Mühle en een scheercrème van Truefitt & Hill heb je een top scheerbeurt. Scheren doe je met Schuim!

Ook leuk voor jou?

Drogist
Parfumerie

Die Grenze

Visstraat 14
Drogist
Parfumerie

The Body Shop

Sarisgang 2
Drogist

Etos

Statenplein 44
Drogist

Kruidvat

Kolfstraat 12-14
Drogist

Trekpleister

Cornelis de Wittstraat 88
Nagelstudio
Parfumerie
Schoonheidssalon

TianDe by Adri

Vriesestraat 92