Tips voor de herfstvakantie, vintage winkelen, het nieuwe Dordrecht Maggezien en Kunstrondje Dordt
Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie

InDordrecht Nieuwsbrief

Kom naar de Dordtse Cultuurnacht, lees de herfstvakantie tips en de nieuwste versie van Dordrecht Maggezien. Score vintage vondsten of wandel de speciale shoppingroute. Ga je liever de natuur in? Pak dan de fiets naar NP De Biesbosch en geniet van de herfstige natuur.

Dordtse Cultuurnacht

Maak in de avond en nacht van 14 oktober kennis met het Dordtse Cultuuraanbod. Geniet van een nacht vol dans, theater en muziek. Je loopt moeiteloos van de ene naar de andere locatie of pendel met het treintje heen en weer.
Bekijk het programma

Tips voor de herfstvakantie

Kijk welke activiteiten er bij jou of je kinderen past tijdens de herfstvakantie in Dordrecht.

Cultuur in de herfstvakantie

Proefjes doen in het Onderwijsmuseum, beleef de seizoenen in Huis Van Gijn, maak een audiotour door het Hof van Nederland of ga langs bij DordtLAB in de Stadsbibliotheek.

Biesbosch Herfstfeest

Op donderdag 19 oktober kun je met hele gezin dit prachtige jaargetijde beleven in de Biesbosch. Kabouters zijn dol op de herfst en daarom vieren ze deze dag een herfstfeest!
UITagenda voor kids

Heel Holland houdt van herfst

Of in ieder geval heel Dordrecht! Want ook al mag de zomer inmiddels voorbij zijn, de herfst doet er eigenlijk niet voor onder als het gaat om levendigheid in de stad. Het is juist een heerlijk jaargetijde om de stad in te trekken om te winkelen, cultuur op te snuiven of lekker uit eten te gaan.
Blader door Dordrecht Maggezien voor meer herfst

Vintage vondsten scoren

Wat is er nu leuker dan heerlijk rondstruinen tussen spulletjes van weleer? Van woonaccessoires tot kleding – ook in Dordrecht zijn er allerlei vintage winkels waar je vondsten op de kop kunt tikken. En wat dacht je van het volgen van een vintage shoppingroute?
Vintage winkels zijn hot & happening!

Fluitend op de fiets

In de omgeving van Dordrecht is een uitgebreid fietsroutenetwerk van 325 kilometer. In de herfst kun je nog heerlijke fietstochten maken in de omgeving.

Fietsroute naar Kinderdijk en NP De Biesbosch

Via het centrum fiets je de polders van de Alblasserwaard in. De Waterbus brengt je naar Alblasserdam en dan langs de molens van Werelderfgoed Kinderdijk. Ook maak je nog een rondje door Nationaal Park de Biesbosch.

Huur een e-bike bij VVV Dordrecht

Voor wie zich zorgen maakt over tegenwind, het is wel herfst ten slotte, geen nood. De VVV verhuurt elektrische fietsen. Regenpak mee en genieten maar! Liever een gewone fiets of tandem huren? Ook dat is mogelijk bij VVV.
Bekijk meer fietstips

Dordrecht | Meer dan een stad

Ontdek Dordrecht zoals je de stad nog nooit eerder hebt gezien. Bekijk de prachtige video van Dordrecht in vogelvlucht via prachtige droneshots.
Bekijk Dordrecht in vogelvlucht

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl