Veel kunst in Dordrecht met Big Draw Festival, Street Art en Vogelkunstroute. Nieuwe winkels en horeca en meer.
Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie

InDordrecht Nieuwsbrief

Met het mooie nazomerweer van komend weekend biedt de binnenstad van Dordrecht een paar leuke evenementen. Tekenkunst bij het nieuwe Big Draw Festival en lekker veel entertainment en een modeshow bij Dordrecht Pakt Uit. Verder tips over kunstroutes en nieuwe of vernieuwde winkels en horeca in de stad.

The Big Draw Festival

Je voelt, ruikt, proeft, hoort en kijkt je ogen uit dit jaar tijdens de allereerste Big Draw Dordrecht van 21 t/m 23 september. Een bomvol tekenprogramma waarin iedereen zich kan onderdompelen met het thema 'Drawing with Senses".
Lees meer over het tekenfestival

Wandel langs kunst op straat

13 Locaties

Street Art Tour

Ga op pad en ontdek dat de kunst gewoon op straat ligt. Loop deze inspirerende wandelroute langs muurschilderingen in de binnenstad van Dordrecht.
16 Locaties

Vogelkunst & Abstract

De Vogelkunst route door de Vogelbuurt bied je nog meer muurkunst. Professionele en amateurkunstenaars uit de regio maakten deze prachtige afbeeldingen.
Meer kunst in Dordrecht

Dordrecht Pakt Uit

Dit weekend op 23 en 24 september pakken de ondernemers van de Dordtse binnenstad uit met twee dagen vol acties, proeverijen, activiteiten en allerlei verrassingen.
Lees meer over Dordrecht Pakt Uit

Vlog: Nieuws uit de stad

Dit vlog laat je de nieuwe culturele hotspot stadsbrasserie en filmtheater De Witt zien en een nieuwe leuke koffietent Loki's Room. Ga snel kijken!
Bekijk hier het vlog

Nog meer nieuws uit Dordrecht

Een aantal ondernemers kozen voor een nieuwe thuishaven en er kwamen een meerdere nieuwe zaken bij.

Tattoo Mick

Tattoo Mick groeide op de oude locatie uit haar jasje en daarom weken zij uit naar een groter pand. Michel en Karin van Zanten tatoeëren en runnen samen de zaak.

B&B 't Blauweregenhofje

Een nieuwe knusse, comfortabele B&B met tuinkamer, gelegen in het souterrain van een jarendertig pand. Er is een kamer voor twee personen met eigen opgang en privé tuintje.

Amiri Beauty Boutique

Sonita Mahbubi is voor zichzelf begonnen met een nieuwe beautysalon. Je kunt er terecht voor permanente make-up, visagie en het verven, waxen en epileren van wenkbrauwen en henna-behandelingen.

Coach Café Dordrecht

Een nieuwe coachruimte en/of vergaderlocatie in een monumentaal pand in de binnenstad van Dordrecht. De ruimte is geschikt voor een 1-op-1 gesprek of overleg tot 6 personen.

Printshop Think Ahead

Ook op de nieuwe plek van de printshop kun je textiel, cadeautjes en relatiegeschenken laten bedrukken. Éen of tientallen items laten bedrukken alles is mogelijk.

De Woonmol

Meer aanloop: dat was de wens van Edith Mol met haar woonwinkel De Woonmol. En dus volgde recent een verhuizing voor de zaak met nieuwe en tweedehands woonitems.

Lekker nazomeren

Ga er eens lekker voor zitten en blader door de laatste editie van Dordrecht Maggezien. Het september nummer toont allerlei leuke adresjes in de stad die barsten van de vintage vondsten. Dit blad valt bij inwoners van Dordrecht geregeld op de mat maar je kunt het ook online lezen!
Dordrecht Maggezien

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl