Locaties

De Woonmol

De Woonmol, te vinden aan de Voorstraat, bestaat sinds 1 juli 2021. De collectie  bestaat uit een combinatie van tweedehands woonaccessoires en nieuwe woon & lifestyle accessoires. Het is ook mogelijk om een meubel een nieuwe look te laten geven bij De Woonmol of er wordt voor je meegezocht naar een meubel. De Woonmol is een winkel die jou wil inspireren, verwonderen en verrassen. Want je kunt je bij De Woonmol – geopend van woensdag tot en met zaterdag – zeker laten verrassen door originele woonproducten!

Je kijkt je ogen uit in deze winkel vol woonvondsten en hebbedingen. Zo kun je je eigen sfeer creëren in huis. Van vazen tot vintage items en van kleine meubels tot kunst. Je kunt de items gerust mixen en matchen met elkaar. In het gezellige monumentale pand zorgt De Woonmol voor een wisselende collectie en niet te vergeten voor gezelligheid en sfeer. Ben je minder goed bekend in Dordrecht, dan wijst De Woonmol je graag de weg in de stad en geeft je tips voor nog meer leuke winkels.

De Woonmol is officieel verkooppunt van Fusion Mineral Paint. Een milieuvriendelijke acrylverf met weinig voorbereiding, een uitstekende dekking en is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren.

Ontdek De Woonmol

Miniatuur Dordt Vlogt Dordrecht Pakt Uit 2021
Vlogs

Dordt Vlogt met Dordrecht Pakt Uit

14 september 2021

Winkelen op de Voorstraat West en Grote Spuistraat

Ook leuk voor jou?

Tattoo & Piercing

Tattooshop het Gouden Schaap

Wijnstraat 184
Bloemenwinkel/Tuincentrum

Milaflora Bloemcreaties

Voorstraat 232
Herenmode

Royal Blue Kostuums

Voorstraat 286
Woonwinkel
Damesmode

Flo's Label

Voorstraat 403
Keukenwinkel

BBQing

Voltastraat 4
Kappers

Charlie Charlie Lima

Vriesestraat 93