Locaties

B&B First Class English

“Welkom in ons Rijksmonument gebouwd in 1750 in het hart van de historische binnenstad van Dordrecht. In het recente verleden waren deze straat en omgeving meerdere malen het decor voor filmopnames. Op de tweede verdieping bieden wij twee kamers: een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer. In de stijlkamer op de begane grond serveren wij een uitgebreid ontbijt als start van uw dag. “

Eigenaar Kees Verburg heeft niet te klagen als het gaat om de belangstelling voor de Bed and Breakfast die hij samen met zijn echtgenote runt. Zelf wonen ze beneden in het filmische Rijksmonument in de centraal gelegen Grotekerksbuurt. De echtgenote van Kees geeft cursussen Engels aan huis (vandaar ook de naam van de B&B), waar ook de gasten aan deel kunnen nemen. Kees zelf is met pensioen.

Na iets meer dan anderhalf jaar in bedrijf te zijn, nadert de teller 400 geboekte nachten en ruim 500 gasten. Na zijn pensionering is Kees bepaald niet achter de geraniums terecht gekomen.  

Ongeveer 40 procent van de gasten komt uit het buitenland (veel uit Duitsland, Frankijk en België, maar ook uit het Verenigd Koninkrijk en andere landen).

“De B&B is een mooie manier om met verschillende mensen in contact te komen. Ik hou van de levendigheid die de gasten met zich meebrengen en vind het leuk om ze te ontvangen met een persoonlijke touch.” 

 

Ontdek B&B First Class English

Figaro kapper barbershop Dordrecht
Blogs
Nieuws
Overnachten
Winkelen

Nieuws uit de stad #5

18 november 2021

Ook leuk voor jou?

Bed & Breakfasts

B&B Cleyn Cruysenborgh 1531

Grotekerksplein 5
Bed & Breakfasts

City B&B Hofkwartier

Nieuwstraat 56
Bed & Breakfasts

B&B 't Blauweregenhofje

Boeroestraat 6
Bed & Breakfasts
Bijzondere locaties

B&B The Wellness Cottage

Zuidendijk 373
Bed & Breakfasts

B&B verDRAAId Fijn

Draai 19
Bed & Breakfasts

Achter de Gallerie

Voorstraat 160