Locaties

Het Lichtpaleis

Zoals op de achtergrond al te zien is, levert Het Lichtpaleis aan de Grote Spuistraat alles op het gebied van woonhuisverlichting. In  2020 heeft de winkel haar afdeling buitenverlichting weer uitgebreid. Ook is er een serie plafondventilators in het assortiment opgenomen.

Niet alleen complete lampen zijn er te vinden, maar er zijn ook losse items te koop, zoals kappen, lichtbronnen, elektrisch materiaal, LED strips – Het Lichtpaleis is er helemaal in gespecialiseerd.

De winkel staat er dan ook om bekend in de regio dat zij heel veel problemen op het gebied van verlichting weet op te lossen voor de klanten. Dat is de ervaring die sinds de start in 1959, in meer dan 60 jaar, is opgebouwd. Dit wordt erg belangrijk gevonden binnen het bedrijf. Het is niet alleen maar een kwestie van het verkopen van het artikel, maar ook de ondersteuning erbij geven.

Eigenaar René van der Knaap heeft veel vaardigheden ik in de loop der tijd van zijn vader meegekregen. Samen met zijn moeder zetten ze het bedrijf dan ook voort. Met daarbij een blik op de toekomst – alles op het gebied van draadloos bedienen, dat steeds lager in prijs wordt, zal daarbij een belangrijke rol spelen. Op ieder moment in het jaar is een bezoek aan de winkel de moeite waard.

Ontdek Het Lichtpaleis

Opa & An Dordrecht - Voorstraat West - woninginrichting winkelen

Winkelen op de Voorstraat West en Grote Spuistraat

Bekijk de armaturen

Ook leuk voor jou?

Geopend met Koopavond

Op Maat Stomerij

Voorstraat 423
Geopend met Koopavond
Kunst, antiek & brocante
Woonwinkel

Lokhorst Oosterse Tapijten

Lange Breestraat 323311 ND
Geopend met Koopavond
Elektronica & Multimedia

Telefoonmaken.nl

Johan de Wittstraat 4
Geopend met Koopavond
Kappers

La Classe Barbershop

Grote Spuistraat 15
Elektronica & Multimedia

Telecombinatie Dordrecht

Kolfstraat 2a
Bezorgen & afhalen
Vega(n)
Lunch
Koffiebar
Koffie & thee

Bio Bodega

Voorstraat 435