Locaties

Jokerdesign

Professionele hulp nodig bij het maken van die juiste (interieur)keuze? Dan biedt Joker van der Wiel ongetwijfeld uitkomst.

Bij deze woonwinkel met handige producten en interieurprofessionals van heb ik jou daar aan de Vriesestraat is alle kennis in huis als het gaat om interieur. Je hoeft niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden – soms moet je gewoon een Joker inzetten! Dat weten de interieurprofessionals van Joker van der Wiel als geen ander.

Stijlvernieuwing, kleurcombinaties en de laatste trends op het gebied van interieur, daar weet Joker van der Wiel op het gebied van interieur alles van. Van behang tot en met raamdecoratie en van verf tot en met vloeren –de Dordtse interieurzaak ademt niets anders dan interieur en alles dat daarbij komt kijken en biedt dan ook vele producten om je interieur te verfraaien.

De interieurprofessionals staan klaar om je te voorzien van de mooiste items en van passend advies, ook als het gaat om projectinterieur. Joker van der Wiel is helemaal klaar voor de toekomst. En klaar voor jouw toekomst!

Vergelijkbare locaties

Winkels
Woonwinkel

Woonhappy XXL

Visstraat 106
Woonwinkel

Het Lichtpaleis

Grote Spuistraat 50
Diner
High tea
Huisgemaakt gebak
Internationaal
Lunch
Ontbijt
Stadstuin
Vega(n)
Woonwinkel

Bluebirds in the Backyard

Wijnstraat 153
Damesmode
Lingerie & Badmode
Tassen
Woonwinkel

Amé Boutique

Nieuwstraat 52
Kado & feestartikelen
Kunst, antiek & brocante
Woonwinkel

De Woonmol

Voorstraat 440
Kunst, antiek & brocante
Woonwinkel

Atelier Dieudonnée

Wijnstraat 147