Locaties

Joker van der Wiel

Professionele hulp nodig bij het maken van die juiste (interieur)keuze? Dan biedt Joker van der Wiel ongetwijfeld uitkomst.

Bij deze woonwinkel met handige producten en interieurprofessionals van heb ik jou daar aan de Vriesestraat is alle kennis in huis als het gaat om interieur. Je hoeft niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden – soms moet je gewoon een Joker inzetten! Dat weten de interieurprofessionals van Joker van der Wiel als geen ander.

Stijlvernieuwing, kleurcombinaties en de laatste trends op het gebied van interieur, daar weet Joker van der Wiel op het gebied van interieur alles van. Van behang tot en met raamdecoratie en van verf tot en met vloeren –de Dordtse interieurzaak ademt niets anders dan interieur en alles dat daarbij komt kijken en biedt dan ook vele producten om je interieur te verfraaien.

De interieurprofessionals staan klaar om je te voorzien van de mooiste items en van passend advies, ook als het gaat om projectinterieur. Joker van der Wiel is helemaal klaar voor de toekomst. En klaar voor jouw toekomst!

Ook leuk voor jou?

Woonwinkel
Damesmode

Flo's Label

Voorstraat 403
Woonwinkel

Home & Concept Store Mees

Voorstraat 324
Woonwinkel

Purper Interior

Nieuwstraat 36
Keukenwinkel
Woonwinkel

Marbiza

Vriesestraat 67
Woonwinkel

Uniek Wonen

Bagijnhof 68
Kunst, antiek & brocante
Woonwinkel

Lokhorst Oosterse Tapijten

Lange Breestraat 323311 ND