Locaties

Muziekpodium DJS

Ongeremde jazzklanken. Swingende salsa. Melancholische blues. In Muziekpodium DJS klinkt het al meer dan 75 jaar voor iedereen die het wil horen. Opgericht in 1947 als Dordtse Jazz Sociëteit heeft DJS zich ontwikkeld van (de oudste nog bestaande Nederlandse) jazzclub tot een intiem muziekpodium dat jaarlijks ruim 100 concerten organiseert in diverse muziekstijlen.

Dit doen we samen met zo’n 70 vrijwilligers die zich met DJS verbonden voelen dankzij een onuitputtelijke passie voor muziek. Niet zomaar muziek, maar kwalitatieve live muziek in het bijzonder. Blues, jazz, world, funk of soul….dat maakt niet uit. Wij houden van muziek die ruimte laat voor het vertellen van een verhaal door een mooie solo, ruimte voor eigenzinnige interpretaties, voor het volgen van je eigen pad. Met noten die soms schuren met conventionele harmonieën, maar die toch altijd weer hun weg vinden en thuiskomen.

Ons programma is veelzijdig en spannend, maar nooit elitair. Altijd live en altijd puur; recht uit het hart. Onze locatie is intiem en gezellig en dankzij de recente verbouwing weer helemaal van deze tijd. Musici behorend tot de top van de Nederlandse jazz- en bluesscene komen er graag spelen vanwege de interactie met het publiek. In Muziekpodium DJS kun je na afloop van een concert gewoon een biertje drinken met je favoriete band.

Aankomende events

Blues Jamsessie: Sinnermen 21-06-2024 21:30
The Music-Lab 22-06-2024 21:00
DJ Jazzy Jan's Vinyl Cafe 23-06-2024 15:00
DJS Danst! 29-06-2024 21:00
Gluren bij de buren 30-06-2024 13:00
Bekijk alle evenementen

Ook leuk voor jou?

Poppodia
Zaalverhuur & Partylocaties
Frans
Borrel
Diner
Lunch
Stadstuin
Terras
Monumenten
Vergaderlocaties

Stadsbrasserie De Witt

Nieuwstraat 60
Poppodia
Club/dance
Zaalverhuur & Partylocaties
Podia
Vergaderlocaties

Bibelot

Noordendijk 148
Poppodia
Club/dance
Zaalverhuur & Partylocaties
Podia
Vergaderlocaties

Podium Dolhuis

Dolhuisstraat 55
Poppodia
Educatie
Podia

Popcentrale

Noordendijk 148
Zaalverhuur & Partylocaties
Podia
Vergaderlocaties

Fidus Muziekcentrum

Spirea 7
Educatie
Galerie├źn en expositieruimtes
Podia

DOOR Dordrecht

Munt 5