Locaties

Gratis Parkeerterrein Weeskinderendijk

Aan de westzijde van de stad is, op korte afstand van de binnenstad, het parkeerterrein Weeskinderendijk waar je gratis kan parkeren. Dit parkeerterrein is ideaal wanneer je vanaf de A16 of de Zwijndrechtse brug komt. Op korte afstand aan de Dokweg pak je een bus nemen richting de binnenstad of wandel in ongeveer 15 minuten naar het centrum. Met een deelfiets of deelscooter ben je in een paar minuten in het centrum.

Gratis parkeren en pendelbus
De eerste 24 uur mag je gratis parkeren op het terrein Weeskinderendijk. Voer wel je kenteken in bij de parkeerautomaat. Na de eerste 24 uur betaal je € 0,30 per uur.
Op zaterdagen rijdt er van 10.00 tot 18.00 uur een gratis pendelbus. Deze rijdt van het parkeerterrein naar de bushalte Centrum en terug.  
Parkeer je hier op andere dagen? Kijk dan op 9292.nl en bekijk de dienstregeling van bushalte ‘Weeskinderendijk Beneden’ welke stadsbussen naar het centrum gaan.

Deelfietsen en deelscooters
Vanaf parkeerterrein Weeskinderendijk kun je ook gebruik maken van deelfietsen en deelscooters. Weten hoe dit werkt? Kijk op de pagina deelvervoer gebruiken.

Te voet naar de binnenstad
Ook te voet is de binnenstad makkelijk te bereiken. Wandel in ongeveer 15 minuten naar het centrum, de route is aangegeven met bordjes of bekijk hier de route in google-maps.

Ook zijn er camperplaatsen voor een dagbezoek aan Dordrecht.

TIP
Je kunt ook gebruik maken van Parkeergarage Energiehuis als je niet in het centrum wil parkeren. Daar vandaan rijdt lijn 10 van Qbuzz richting het centrum.

Ook leuk voor jou?

Camperplaatsen
Campings

Camping Het Loze Vissertje

Loswalweg 3
Camperplaatsen
Campings

De Ammoniet

Smitsweg 3
Met Kids
Restaurants buiten het centrum
Terras
Nationaal Park de Biesbosch
Camperplaatsen
Campings
Hotels
Fietsverhuur
Oplaadpunt E-Bikes
Vergaderlocaties

Stayokay Dordrecht

Baanhoekweg 25
Nationaal Park de Biesbosch
Camperplaatsen
Jachthavens

Jachthaven Westergoot

Baanhoekweg 1b
Parkeren

Apcoa Parking Maasplaza

Korte Parallelweg 221
Parkeren

Q-park P+R Markettenweg

Markettenweg