Locaties

Rituals Dordrecht

Rituals Dordrecht kun je nu vinden in een nog mooier en groter pand in het Drievriendenhof! Het is de missie van ons merk om met een mooie collectie producten alledaagse routines te transformeren in bijzondere verwen-momenten om hiermee wat extra geluk te creëren.

Wij verwelkomen u graag in de winkel voor onder andere het volgende:

Ontspanning: Onder het genot van een heerlijk kopje Rituals thee heeft u even de tijd omtot u zelf te komen. Laat u verwennen bij het watereiland waar u al onze producten kunt ervaren. Evenals tijdens het gebruik van de producten thuis, ervaar je het bezoek in de winkel net zo goed als een momentje voor jezelf!

Persoonlijk advies: Wij zoeken altijd een product dat het beste bij uw wensen past. Iedere persoon is anders en iedereen heeft een eigen beleving. Hier spelen wij op in, zodat u altijd met producten naar huis gaat waarmee u thuis dat geluksmoment zult ervaren.

Geschenken: Wilt u een origineel cadeau met een mooi verhaal? Daarmee helpen wij u graag!

Een start-over: Heeft u zich altijd al eens op willen laten maken door een echte visagist? Een advies over make-up die het beste bij u past? Of u wilt graag eens iets nieuws proberen? Bij ons bent u aan het juiste adres

Kleding: Kom u verbazen over de heerlijk zachte kwaliteit kleding. De Soulwear-collectie omvat comfortabele items die toch stijl uitstralen.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Kom naar de winkel en we nemen u mee onder de vleugels van Rituals…

Ontdek Rituals Dordrecht

Rockin Items winkelen Voorstraat Noord Dordrecht
Shopping

Eindeloos shoppen voor dames

18 Locaties

Ook leuk voor jou?

Drogist
Parfumerie

Die Grenze

Visstraat 14
Nagelstudio
Parfumerie
Schoonheidssalon

TianDe by Adri

Vriesestraat 92
Parfumerie

Vicino Sei

Vlak 6
Drogist
Parfumerie
Schoonheidssalon

Scheer & Schuim

Vriesestraat 73
Drogist
Parfumerie

The Body Shop

Sarisgang 2
Parfumerie

Douglas

Statenplein 38