Locaties

Slagerij de Smokerie

Slagerij de Smokerie staat al meer dan 20 jaar garant voor kwaliteitsvlees. Je vindt bij deze slagerij een uitgebreid assortiment aan eerlijk vlees en andere specialiteiten waar de zaak steeds innoverend mee bezig is. De winkel is halverwege de Kleine Spuistraat gevestigd.

Voor het beste, meest smaakvolle scharrelvlees ben je bij slagerij De Smokerie aan het juiste adres. Maar dat is nog niet alles: ook worden verse soepen en diverse huisgemaakte stoofpotjes bereid. Niet alleen gemakkelijk, maar ook reuze smakelijk! En heb je de huisgemaakte droge worst al geproefd met bijvoorbeeld Rutte Gin, wijn of bier? Proef, beleef en ervaar de kwaliteit van 100 procent slagerskwaliteit scharrelvlees. Vlees zoals vlees behoort te zijn!

Slagerij de Smokerie verzorgt ook culinaire barbecues op een originele Amerikaanse Smoker op locatie. Dit is een enorme houtgestookte barbecue die voor een optimale smaakbeleving zorgt. Een culinaire verrassing!

De chefkok werkt graag met grote stukken scharrelvlees zodat je een optimale smaakbeleving en het ultieme barbecuegevoel ervaart. Ook vis, gevogelte en vegetarische gerechten zijn mogelijk op de barbecue. Heb je de nieuwste barbecue-mobiel al zien rijden? Een Smoker op een Ape Piaggio. 

Ontdek Slagerij de Smokerie

Vreekens Zaden winkelen tuin planten Voorstraat West centrum Dordrecht (2)

Winkelen op de Voorstraat West en Grote Spuistraat

Ook leuk voor jou?

Lunch
Koffiebar
Koffie & thee
Taart en lekkernijen

Foodnerd

Voorstraat 334
Banketbakker

Koen's Brood

Achterom 100
Slijterij
Kado & feestartikelen

Brenda Geschenken

Vriesestraat 21
Eten & drinken
Streekproducten

Mezze Gourmet

Voorstraat 266
Slijterij

Vino di Marco

Voorstraat 425
Supermarkt

Al Hidaayah

Grote Spuistraat 3