Locaties

Stadsklooster Dordt

Stadsklooster Dordt is een unieke plek in het hart van Dordrecht. Een historisch gebouw met moderne faciliteiten en een warme sfeer. Overnachten in Dordrecht is nog nooit zo’n unieke ervaring geweest. Maar er is méér. Eet een hapje in ons restaurant Aan Tafel, met een bijzonder concept. Feestje vieren of vergaderen? Ook dat kan bij Stadsklooster Dordt.

Restaurant aan Tafel

Neem plaats in de kerkbanken aan de lange tafels voor een lekkere maaltijd en een spontane ontmoeting met anderen. De chef-kok bereidt dagelijks verschillende maaltijden die hij ook echt aan tafel serveert. Opscheppen doe je voor jezelf én voor de ander. Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan even. Maar ook als je niet reserveert doen we ons best om een plekje voor je te vinden. Heb je last van allergieën? Meld dit dan bij je reservering. Prijs 3-gangen diner €20,55. We gaan om 18:30 u met elkaar Aan Tafel. Je bent voorafgaand welkom in ons café om te genieten van een drankje vooraf (bij de prijs inbegrepen).

Kloostercafé

In het café zit je op de heerlijke loungebank, voor de mooie grote ramen of aan de hoge tafels bij de bar. Of je nu komt voor een heerlijke direct-trade koffie van 80-days coffee, om het leven te vieren met een biertje van Hert Bier of om te genieten van een heerlijke lunch, je bent welkom!

Voor de lunch kun je gewoon binnenlopen, reserveren kan via de link. Het kloostercafé is geopend op dinsdag van 10:00 tot 17:30 uur en woensdag t/m zaterdag van 10:00 uur t/m 22:00 uur. De lunch wordt tussen 12:00 en 15:00 geserveerd.

Overnachten

Er zijn twee mogelijkheden. Zoek je een goedkope manier van overnachten? Dan kies je voor het hostel en slaap je in een Pod. Dat betekent rustig en comfortabel slapen. Privacy nodig? Sluit de verduisterende gordijnen en zet de LED-verlichting aan. Voor mensen die samen reizen zijn er dubbele Pods.

Als je op zoek bent naar iets meer luxe dan kies je voor een knusse, sfeervolle hotelkamer. Klim het trapje op naar boven en slaap onder de balken van het historische gebouw. De kamers zijn gezellig ingericht en door hun slimme ontwerp enorm functioneel. Uiteraard is de kamer van alle gemakken voorzien, met eigen douche en toilet.

Meer over Stadsklooster Dordt

Dordt vlogt nieuws uit de stad Stadsklooster Dordt Daily Meel Knappe Fiets miniatuur
Eten & Drinken
Nieuws
Overnachten
Video's
Vlogs
Winkelen

Dordt vlogt: nieuws uit de stad 18

16 november 2023

Ook leuk voor jou?

Cafés
Hollands
Pannenkoeken/Poffertjes
Diner
Lunch
Monumenten

Visser's Poffertjes

Groenmarkt 9
Cafés
Hollands
Diner
Lunch
Terras

De Klander Muelen

Statenplein 149-150
Met Kids
Biologisch
Hollands
Internationaal
Diner
Lunch
Ontbijt
Terras

Villa Augustus

Oranjelaan 7
Hollands
Internationaal
Borrel
Diner
Lunch
Terras
Vergaderlocaties

Finn's Eten en Drinken

Blauwpoortsplein 13
Hollands
Internationaal
Steak
Diner
Lunch
High tea
High wine
Terras
Oplaadpunt E-Bikes

Restaurant het Bevertje

Johan de Wittstraat 49
Met Kids
Hollands
Pannenkoeken/Poffertjes
Diner
Lunch
Terras
Kinderfeestjes

Pim's Poffertjes en Pannekoekenhuis

Nieuwstraat 19-21