Bij binnenkomst van visrestaurant De Stroper proef je direct de gemoedelijke sfeer van de open keuken. De open keuken waar de chef en zijn brigade je trakteert op eerlijke en pure smaken. De Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie havens (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en rondvaartboot de Dordtevaar start. De Stroper bestaat al sinds 1987 en heeft zijn naam te danken aan de oprichter die regelmatig op paling stroopte in de Biesbosch.
Tegenwoordig gaat de Stroper voor de duurzame vangst en zijn zij steunpilaar van “the ocean clean-up”. Samen met hun leveranciers zijn ze voortdurend op zoek naar de mooiste producten en de bijpassende wijnen. Spring gerust s’middags binnen voor een lunch met kleine gerechten, of laat je tijdens diner verrassen met een van onze prachtige menu’s.
De keuken, onder leiding van Mark Bakker, kan beschreven worden als de klassieke Franse keuken als basis, in een modern jasje gestoken, waarbij veel zorg besteed wordt aan de kwaliteit van de seizoensproducten, die veelal biologisch zijn. Het restaurant heeft afwijkende openingstijden, kijk altijd even op de website van De Stroper voor alle informatie.