Locaties

Schoonenberg World of Hearing

Nieuw in Nederland, ervaren in de hoorbranche

Bij World of Hearing zijn we gericht op de állerbeste oplossingen voor het gehoor. Dat doen we door samen te werken met topproducenten en Schoonenberg. Onze producenten ontwikkelen de meest high-end toestellen op dit moment en Schoonenberg heeft meer dan 90 jaar ervaring in de hoorbranche. Door innovatie, kennis en een levensechte ervaring te combineren, kunnen we je bij World of Hearing laten ervaren wat een hoortoestel voor jou kan betekenen, direct bij ons in de Experience Room. Met deze nieuwe manier van ervaren, testen en kiezen, bieden we jou het horen van de toekomst

Ervaar & beleef

Beeld je een levensechte situatie in. Kom binnen in de ‘Experience Room’, een mini-bioscoop met een levensgroot scherm en een ultieme geluidsbeleving. Rumoer in het restaurant, omgevingslawaai tijdens een vergadering of borrelpraat op een feestje: wat een hoortoestel voor jou doet, ondervind je hier live. Je komt in een levensechte situatie terecht – zelfs de hapjes van het feestje worden op de tafel geprojecteerd. Kies en test welk toestel jou het beste helpt.

Laat je partner ervaren hoe jij de wereld hoort. Ook dat kan in de Experience Room. En dat is vaak een eyeopener. En zo kunnen ook ouders ondervinden wat hun slechthorende kind ervaart. Jullie zitten er samen middenin.

Welkom in de World of hearing.

Ook leuk voor jou?

Gezondheidswinkel

Healthstore De Gorilla

Vriesestraat 17
Schoonheidssalon

MYKI

Voorstraat 477
Tattoo & Piercing

Hofman Piercing & Fine Jewelry

Voorstraat 408
Schoonheidssalon

Amiri Beauty Boutique

Korte Breestraat 1
Kappers

Pamir Hairfashion

Grote Spuistraat 20
Drogist
Parfumerie

Die Grenze

Visstraat 14