VVV informatie

VVV informatie

VVV Dordrecht is een warm bad voor bezoekers en bewoners. Wil je weten wat er allemaal te doen is in Dordrecht of ben je op zoek naar echte Dordtse producten?  De medewerkers staan voor je klaar om alles te vertellen over Dordrecht en bovendien zijn zij uitstekend op de hoogte van alle activiteiten. Niet alleen weten ze alles over evenementen en highlights van de stad maar ook geven ze tips over overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast haal je hier stadswandelingen en verder ook  fietsroutes in de Biesbosch.

De medewerkers staan voor je klaar om alles te vertellen over Dordrecht.
- VVV Dordrecht

Natuurlijk is er online veel te vinden, maar de meerwaarde van VVV Dordrecht zit hem in het persoonlijke contact en de interactieve omgeving. De medewerkers helpen je bij het vinden van de onontdekte pareltjes. Er valt altijd iets onbekends te ontdekken, ook in je eigen woonplaats. VVV Dordrecht zet je op het juiste spoor.

VVV Dordrecht is er voor iedereen!

Stadsplattegrond plattegrond Dordrecht - VVV Dordrecht

Stadsplattegrond Dordrecht

Dordrecht-Grote-Kerk-Haven-met-Uitzicht-e1599743435114
Blogs
Nieuws

VVV Magazine 'Welkom in Dordrecht'

07 juni 2021
Stadswandeling VVV Dordrecht
Blogs
Nieuws

Hé, wandel je mee?

19 augustus 2021
Fietsen bord ANWB Gulden Os Dordrecht

Hoe kom je in Dordrecht?

Stadswandeling Hof van Nederland Augustijnenkerk Dordrecht

Wandelroutes Dordrecht

De Dordtevaar rondvaart Voorstraathaven Dordrecht

Kom je met een groep?

Dordrecht 800 jaar

Dordrecht800 artikelen

VVV Cadeaukaart met envelop

Cadeaukaarten

Stadswandeling Hof van Nederland Augustijnenkerk Dordrecht

Stadswandelingen en kaarten

souvenirs Dordrecht

Souvenirs


Adres en openingstijden

VVV Dordrecht
Spuiboulevard 99
3311 GN Dordrecht
078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nlOpeningstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09.30-17.00 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur
Zon- en feestdagen*: 11.00-15.00 uur
*1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten.

Openbaar vervoer:
Vanaf Dordrecht CS is het 10 minuten lopen, volg de bordjes VVV. Arriveer je met een stadsbus in het centrum dan kun je het beste uitstappen bij halte ‘Centrum’.
Per auto:
Parkeer je auto dichtbij in parkeergarage Achterom of Veemarkt.VVV Dordrecht maakt je wegwijs in de stad

VVV kantoor Dordrecht is dé ontvangstruimte van Dordrecht waar je inspiratie kunt opdoen over de stad. De informele sfeer van VVV Dordrecht, met gezellige zitjes, gratis WIFI en heerlijke koffie nodigt uit tot het bekijken van de audiovisuele presentatie over de stad, de expositie Schatten van Dordrecht en de interactieve maquette.
In de VVV winkel zijn boeken, kaarten, stadswandelingen, routes en souvenirs te koop en er zijn diverse brochures over de stad en regio verkrijgbaar. Kun je niet langskomen? Kijk dan in de VVV-webshop.

Bekijk het aanbod in de webshop
VVV informatie - souvenirs -wandelroutes - brochures

Koop hier unieke Dordtse producten

VVV Dordrecht heeft steeds meer producten met een Dordts tintje in huis.  Afgelopen jaar zijn er feestelijke Dordrecht 800 jaar artikelen toegevoegd zoals Fatboy lampjes, puzzels, kalenders en paraplus. Wat dacht je van kartonnen schaapjes die je zelf in elkaar zet en kleurt of een knuffelschaapje. Of heb je meer trek in Schapenkeutels, kleine ronde dropjes die gepresenteerd worden in een leuk snoepblik. Lees het blog De Dordtse Legende waarom Dordtenaren schapenkoppen genoemd worden.
Ons aanbod spreekt tot de verbeelding van Dordtenaren die op zoek zijn naar een leuk cadeau maar is ook zeker de moeite waard voor bezoekers van buiten de stad. Ontdek allerlei leuke hebbedingetjes zoals kussens met de skyline van Dordrecht. Zowel Delfts blauwe klompjes, tulpen als ansichtkaarten ontbreken natuurlijk ook niet in de VVV-winkel.

Bekijk de Dordtse producten in de webshop
schapekop Dordrecht

Huur je fiets of e-bike bij VVV

In de omgeving van Dordrecht is een uitgebreid fietsroutenetwerk van 325 kilometer.  Dus huur een (elektrische) fiets bij de VVV en ontdek het historische Dordrecht, de groene Biesbosch of de prachtige polders op eigen houtje.
VVV Dordrecht verhuurt Unisex fietsen voor € 12,- per dag. Stap je liever op een elektrische fiets dan is dat ook mogelijk voor € 26,- per dag. Neem van tevoren even contact op met de VVV om teleurstellingen te voorkomen!
Meer info over VVV fietsverhuur

Fietsen Stokholm Wolwevershaven Dordrecht