Inspiration & tips

Cozy lots of events again in October

De herfst is de perfecte tijd om lekker op stap te gaan. Veel evenementen vinden juist nu plaats door het aangename weer in deze periode. Ga eens kijken bij de Kunst-en antiekmarkt deze zondag, breng een bezoek aan de Dordtse Cultuurnacht of laat je verwonderen tijdens het Biesbosch Herfstfeest.

Plenty of choice this fall!

Schatzoeken tijdens de Kunst- en antiekmarkt

Dit is alweer de laatste editie dit jaar van de gezellige kunst- en antiekmarkt op het Nieuwkerksplein. Tegelijk zijn de meeste kunst-, antiek- en curiosawinkeltjes extra geopend tijdens Kunstondje Dordt. Op de kunst- en antiekmarkt vind je misschien wel dat perfecte tafeltje waar je al zo lang naar op zoek bent, of dat schattige prentje en misschien wel een leuk vintage jurkje.

Starting at 2 p.m., the square will be even more fun, as there will also be live music. Of course, there will also be tasty snacks and drinks available.

Kunst- en antiekmarkt – zondag 6 oktober
Art and antiques market Nieuwkerksplein events Dordrecht (12)

Getting acquainted with culture during Culture Night

Laat je verrassen tijdens de Dordtse Cultuurnacht op zaterdag 12 oktober. Met meer dan 20 deelnemende partijen ben je verzekerd van een gezellige avond én nacht in de binnenstad. Tijdens de Cultuurnacht maak je gratis kennis met alles wat onze stad te bieden heeft op het gebied van cultuur. Van een optreden in een museum en een theatertour op straat tot wereldmuziek en een exclusief kijkje achter de schermen bij verschillende culturele instellingen – de Dordtse Cultuurnacht is een buitengewoon diverse ervaring. Geniet van een culturele nacht vol dans, theater en muziek.

Dordtse Cultuurnacht – zaterdag 12 oktober

 

Concert and performances Bibelot Energiehuis Dordrecht

Experience autumn in the Biesbosch

Kom op woensdag 30 oktober met het hele gezin naar het Biesboschcentrum in Dordrecht en beleef dit prachtige jaargetijde in de Biesbosch. Kabouters zijn dol op de herfst en daarom vieren ze deze dag met een leuk herfstfeest voor kinderen vanaf vijf jaar. Op deze dag wandel je de kabouterroute door het bos. Reserveer jouw kabouterroute via de activiteitenkalender op de website. De tijd die je reserveert is de starttijd van je kabouterroute.
Bij de welkomstkabouter worden je wangen roodgekleurd zodat je klaar bent voor de tocht. Onderweg kom je langs actieve, creatieve en natuurlijke activiteiten. Ga op zoek naar de huisjes van de kabouters in het bos. Ontdek alle mooie kleuren van de herfst – grote kans dat je allerlei herfstschatten tegenkomt. Aan het einde van de route sluit je het herfstfeest af met wat lekkers bij de warmte van de vuurkorf.

Biesbosch herfstfeest – woensdag 30 oktober

 

Biesbosch autumn festival event Biesboschcentrum Dordrecht
Events Lepeltje Lepeltje
Curious about more events?
Check out the overview here!

More news from the city

View all
Loek's Nice winkelen interieur Vriesestraat centrum Dordrecht
Blogs
Shopping

Najaarsshoppen!

05 oktober 2024
Uitgelichte afbeelding reel Kunstrondje Dordt vintage
Culture
Videos
Shopping

Schatzoeken: Kunstrondje Dordt

01 oktober 2024
Toro y Leon winkelen interieur vintage Vleeshouwersstraat centrum Dordrecht (1)
Blogs
Do
Food & Drink
Kids

Van vintage tot bric-a-brac en meer!

24 september 2024
Uitgelichte afbeelding reel Couple's Café
Food & Drink
Videos

HOTspot Alert: Couple's Café

17 september 2024
Kade 32 eten drinken terras Houttuinen Nieuwe Haven najaar Dordrecht
Blogs
Food & Drink
News

Nieuws uit de stad #32

13 september 2024