LuLu Tea Bar bubble eten drinken kinderen centrum Dordrecht zomer (5)
Inspiration & tips

IJskoud de lekkerste

De zomer betekent voor veel mensen vooral één ding: lekker veel ijs eten! Je koelt ervan af, je wordt er vrolijk van én je ontdekt nog eens een nieuwe smaak ijs. Bijvoorbeeld bij Coffeelicious, Brokking en LULU Tea Bar.

Niks lekkerder dan iets ijskouds in de zomer!

Nieuw: ijs bij Coffeelicious

Coffeelicious staat onder meer bekend om haar smakelijke koffies en baklekkernijen, maar wist je dat de supersfeervolle zaak nu ook ijs verkoopt? En wat voor ijs! In de roze ijsmachine zit zogenoemd ‘soft-serve ice’, ijs met een volle vanillesmaak, naar eigen recept. Ofwel een zijdezacht ijsje dat in luxe bakjes of hoorntjes geserveerd wordt, mét toppings die horen bij het koffieassortiment van Coffeelicious. Zo kan het zomaar gebeuren dat jij een red velvet of Oreo koekje of millionaire shortbread bovenop je soft-serve ijsje hebt! Een echte trend en bovendien een mooie aanvulling op het assortiment van Coffeelicious. Grote kans dat je het ijs ook proeft in andere producten, zoals in de freakshake. Of binnenkort misschien wel op de pannenkoeken van de Dordtse zaak, die volop mogelijkheden ziet om creatief te zijn met haar eigen soft-serve ice.

Coffeelicious, Wijnstraat 182
Coffeelicious ijs eten drinken kinderen centrum Dordrecht zomer (1)

Brokking heeft nu oók ijs!

Je kent Banketbakkerij Brokking ongetwijfeld van het welbekende hazelnootschuimgebakje, maar wist je dat de bakkerij ook Brokking-ijs heeft? Hazelnootschuim-ijs welteverstaan! Helemaal in lijn met het gebakje, maar dan in ijsvorm. Ofwel: je hebt dezelfde beleving, maar dan als koude variant. Het Brokking-ijs is verkrijgbaar in een bak van een halve liter of een liter en zit in een speciale piepschuimbak. Zo blijft je gekochte bak ijs lekker koel op een warme dag en kun je het zorgeloos mee naar huis nemen, om daar te genieten van het unieke Brokking-ijs. Kun je niet wachten met ijs eten? Ga dan voor een ‘Brokkie op een stokkie’! Dit handijsje – met ook weer hazelnootschuim-ijs – is overgoten met chocola. Niet te weerstaan, gelijk opeten dus! Zowel de bakken ijs als de handijsjes zijn een echte hit bij Banketbakkerij Brokking, volgens Debbie van Driel-Bakker. “Alles wat wij doen met hazelnoot scoort. Dus ook ons ijs.”

Banketbakkerij Brokking, Krispijnseweg 49
Brokking ijs kinderen zomer Dordrecht (3)

Fruity bubble teas om af te koelen

Zin in iets verfrissends deze zomer? Kom naar Lulu Teabar om af te koelen met een drankje dat helemaal bij de zomer past! De zaak noemt zich ook wel ‘het kleinste winkeltje van Dordrecht’, maar het assortiment is zeker groots te noemen. De zaak is gespecialiseerd in producten op basis van thee. Denk aan Bubble tea, Chai lattes, Matcha en nog veel meer! Om mee te nemen, of om van te genieten op het terras. Lulu Teabar probeert het menu elk seizoen aan te passen met de nieuwste drankjes en lekkernijen – je kunt er zelfs  stroopwafels kiezen – en dat merk je ook deze zomer. Of je nu voor iets warms of iets kouds gaat. De meest verkochte producten op dit moment zijn de milk teas, zoals Matcha Madness en Sweet Purple Love. Op de zomerse dagen vliegen de fruity bubble teas – die je zelf samen kunt stellen – de deur uit. Je kiest zelf je basis, fruitsmaak én popping!

Lulu Teabar, Sarisgang 35
LuLu Tea Bar bubble eten drinken kinderen centrum Dordrecht zomer (4)

Meer inspiratie en tips

Festival voor de Vloed 4
Blogs
Event & activities
Kids

Ben jij klaar voor de vloed?

16 september 2024
Kade 32 eten drinken terras Houttuinen Nieuwe Haven najaar Dordrecht
Blogs
Food & Drink
News

Nieuws uit de stad #32

13 september 2024
Stadshotel Steegoversloot Christa's Cookies high tea eten drinken Dordrecht (1)
Do
Event & activities
Kids
News
Discover

Nieuwste editie Dordrecht Maggezien #4

11 september 2024
Uitgelichte afbeelding reel Bilderhof
Do
Food & Drink
Videos

Hidden wine gem!

05 september 2024