Dordrecht Pakt Uit 2022
Berichten

Stad op Stelten tijdens
Dordrecht Pakt Uit

Zaterdag 24 en zondag 25 september is het weer zover: dan organiseren de ondernemers van de binnenstad Dordrecht Pakt Uit, een uniek evenement door de hele binnenstad! Ook deze editie kun je weer veel leuks verwachten dus schrijf deze data vast in je agenda. De afgelopen jaren trok het evenement duizenden extra bezoekers naar de stad. ‘Het leuke aan Dordrecht Pakt Uit is dat er van alles te beleven is’, vertelt Andrea Klingler, mede-organisator van het evenement.

Winkeliers pakken uit met leuke acties, proeverijen, workshops, demonstraties, muziek en modeshows. Zo kun je in elke straat iets bijzonders ontdekken, proeven, shoppen of ervaren.

Boordevol leuke winkels

‘We dagen bezoekers uit om ook eens winkels binnen te stappen waar ze normaal nooit komen. Want de Dordtse binnenstad zit boordevol leuke, bijzondere en verrassende winkels. Mensen houden vaak vast aan de winkels die ze al kennen en daardoor missen ze zoveel leuks. Daar brengen we graag verandering in.’

Dordrecht Pakt Uit Stadhuis

Spectaculaire acts

‘Dordrecht Pakt Uit is een feestje voor de Dordtenaren, maar we merken dat er ook veel bezoekers van buiten de stad komen. Super leuk natuurlijk’, vertelt Andrea. ‘En ook deze editie wordt weer bijzonder want we zetten letterlijk en figuurlijk de stad op stelten! Naast heel veel bijzondere activiteiten en acties in de winkels komen er spectaculaire acts naar de binnenstad. Steltlopers uit binnen- en buitenland vertonen hun kunsten in de binnenstad. Dat wordt een geweldig spektakel!

 

Dordrecht Pakt Uit steltlopers

Dordt in de Mode

Op zondag zijn de nieuwste modetrends te bewonderen. Die dag staan de vele Dordtse modezaken in de spotlights. Op de Sarisgang is een 300 meter lange catwalk te bewonderen waarop de nieuwste collecties geshowd worden. Tussen 13.00 en 16.00 uur ontdek je welke mode-items komend najaar niet in je kast mogen ontbreken. Er is zowel herenmode, damesmode als kindermode te zien en ook trendy accessoires zullen niet ontbreken.

Alles over Dordrecht Pakt Uit
Dordt in de Mode Dordrecht

Meer nieuws uit de stad!

Bekijk alles
Dwaalspoor Stadhuis Dordtse December Dagen 2021 Dordrecht centrum
Blogs
Kids
Nieuws

Magische Dordtse December Dagen

06 december 2022
Purper Interior winkelen interieur centrum Nieuwstraat Dordrecht (1)
Blogs
Nieuws

Nieuws uit de stad #17

29 november 2022
Dordt Vlogt shoppen voor de feestdagen Dordrecht miniatuur
Nieuws
Vlogs

Dordt vlogt: Shoppen voor de feestdagen

24 november 2022
Jac Hensen herenmode herfst winter winkelen Visstraat Dordrecht (1)
Blogs
Nieuws

Klaar voor de winter? Update je wintergarderobe!

17 november 2022
Huis van Gijn museum kinderen cultuur Dordrecht (1)
Blogs
Kids
Nieuws

Ga op avontuur met een snufje cultuur

12 november 2022
Dordt Vlogt Nieuw in Dordrecht 13 miniatuur
Nieuws
Vlogs

Dordt vlogt: Nieuw in Dordrecht! #13

10 november 2022