Dordrecht Pakt Uit 2022
Inspiratie & tips

Stad op Stelten tijdens
Dordrecht Pakt Uit

Zaterdag 24 en zondag 25 september is het weer zover: dan organiseren de ondernemers van de binnenstad Dordrecht Pakt Uit, een uniek evenement door de hele binnenstad! Ook deze editie kun je weer veel leuks verwachten dus schrijf deze data vast in je agenda. De afgelopen jaren trok het evenement duizenden extra bezoekers naar de stad. ‘Het leuke aan Dordrecht Pakt Uit is dat er van alles te beleven is’, vertelt Andrea Klingler, mede-organisator van het evenement.

Winkeliers pakken uit met leuke acties, proeverijen, workshops, demonstraties, muziek en modeshows. Zo kun je in elke straat iets bijzonders ontdekken, proeven, shoppen of ervaren.

Boordevol leuke winkels

‘We dagen bezoekers uit om ook eens winkels binnen te stappen waar ze normaal nooit komen. Want de Dordtse binnenstad zit boordevol leuke, bijzondere en verrassende winkels. Mensen houden vaak vast aan de winkels die ze al kennen en daardoor missen ze zoveel leuks. Daar brengen we graag verandering in.’

Dordrecht Pakt Uit Stadhuis

Spectaculaire acts

‘Dordrecht Pakt Uit is een feestje voor de Dordtenaren, maar we merken dat er ook veel bezoekers van buiten de stad komen. Super leuk natuurlijk’, vertelt Andrea. ‘En ook deze editie wordt weer bijzonder want we zetten letterlijk en figuurlijk de stad op stelten! Naast heel veel bijzondere activiteiten en acties in de winkels komen er spectaculaire acts naar de binnenstad. Steltlopers uit binnen- en buitenland vertonen hun kunsten in de binnenstad. Dat wordt een geweldig spektakel!

 

Dordrecht Pakt Uit steltlopers

Dordt in de Mode

Op zondag zijn de nieuwste modetrends te bewonderen. Die dag staan de vele Dordtse modezaken in de spotlights. Op de Sarisgang is een 300 meter lange catwalk te bewonderen waarop de nieuwste collecties geshowd worden. Tussen 13.00 en 16.00 uur ontdek je welke mode-items komend najaar niet in je kast mogen ontbreken. Er is zowel herenmode, damesmode als kindermode te zien en ook trendy accessoires zullen niet ontbreken.

Alles over Dordrecht Pakt Uit
Dordt in de Mode Dordrecht

Meer nieuws uit de stad!

Bekijk alles
DRIJF rondvaarten havens groepen recreatie centrum Dordrecht (1)
Doe
Evenement & activiteiten
Kids
Nieuws
Ontdek

Nieuwe editie Dordrecht Maggezien #2

15 mei 2024
Dordt in Stoom - evenement - historische binnenstad Dordrecht - havens
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids

Dordt in Stoom: 3 dagen feest

14 mei 2024
Stadshotel Steegoversloot Christa's eten drinken horeca overnachten centrum Dordrecht (1)
Blogs
Eten & Drinken

5x lekker lunchen in hartje stad

10 mei 2024
Uitgelichte afbeelding reel Si Barone en Strada del Vino
Eten & Drinken
Vanaf het water
Video's

Rondvaart met Si Barone & Strada del Vino

07 mei 2024
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids

Evenementenseizoen van start!

01 mei 2024
Flo's Label winkelen damesmode Voorstraat centrum Dordrecht (1)
Blogs
Winkelen

Shoppen op Voorstraat West

24 april 2024