Dordrecht Pakt Uit 2022
Blogs, vlogs & tips

Stad op Stelten tijdens
Dordrecht Pakt Uit

Zaterdag 24 en zondag 25 september is het weer zover: dan organiseren de ondernemers van de binnenstad Dordrecht Pakt Uit, een uniek evenement door de hele binnenstad! Ook deze editie kun je weer veel leuks verwachten dus schrijf deze data vast in je agenda. De afgelopen jaren trok het evenement duizenden extra bezoekers naar de stad. ‘Het leuke aan Dordrecht Pakt Uit is dat er van alles te beleven is’, vertelt Andrea Klingler, mede-organisator van het evenement.

Winkeliers pakken uit met leuke acties, proeverijen, workshops, demonstraties, muziek en modeshows. Zo kun je in elke straat iets bijzonders ontdekken, proeven, shoppen of ervaren.

Boordevol leuke winkels

‘We dagen bezoekers uit om ook eens winkels binnen te stappen waar ze normaal nooit komen. Want de Dordtse binnenstad zit boordevol leuke, bijzondere en verrassende winkels. Mensen houden vaak vast aan de winkels die ze al kennen en daardoor missen ze zoveel leuks. Daar brengen we graag verandering in.’

Dordrecht Pakt Uit Stadhuis

Spectaculaire acts

‘Dordrecht Pakt Uit is een feestje voor de Dordtenaren, maar we merken dat er ook veel bezoekers van buiten de stad komen. Super leuk natuurlijk’, vertelt Andrea. ‘En ook deze editie wordt weer bijzonder want we zetten letterlijk en figuurlijk de stad op stelten! Naast heel veel bijzondere activiteiten en acties in de winkels komen er spectaculaire acts naar de binnenstad. Steltlopers uit binnen- en buitenland vertonen hun kunsten in de binnenstad. Dat wordt een geweldig spektakel!

 

Dordrecht Pakt Uit steltlopers

Dordt in de Mode

Op zondag zijn de nieuwste modetrends te bewonderen. Die dag staan de vele Dordtse modezaken in de spotlights. Op de Sarisgang is een 300 meter lange catwalk te bewonderen waarop de nieuwste collecties geshowd worden. Tussen 13.00 en 16.00 uur ontdek je welke mode-items komend najaar niet in je kast mogen ontbreken. Er is zowel herenmode, damesmode als kindermode te zien en ook trendy accessoires zullen niet ontbreken.

Alles over Dordrecht Pakt Uit
Dordt in de Mode Dordrecht

Meer nieuws uit de stad!

Bekijk alles
Dordt Vlogt het is lente
Nieuws
Vlogs

Dordt vlogt: Het is lente!

23 maart 2023
VVV Dordrecht winkelen Dordtse producten Dordrecht (1)
Blogs
Nieuws

VVV winkel metamorfose

19 maart 2023
Stadhuis MEES home & concept store winkelen vriendinnen Dordrecht
Blogs
Nieuws

Nieuws uit de stad #19

13 maart 2023
Pagina UITagenda Scharrelkids IVN Dordrecht - foto stock
Blogs
Kids
Nieuws

Trek je agenda maar: aangename (lente!)uitjes

01 maart 2023
Blogs
Nieuws

Dordtse restaurants in de Gault&Millau gids

27 februari 2023
Dordt Vlogt Nieuws uit de Stad 1 miniatuur Dordrecht
Nieuws
Vlogs

Dordt vlogt: Nieuws uit de stad #14

16 februari 2023