Tour de France Femmes

In augustus zal een van de grootste internationale sportevenementen, de Tour de France Femmes vertrekken vanuit Dordrecht. Op dinsdag 13 augustus is vanaf het Energieplein de start van de tweede etappe. De wielrensters rijden door het historische centrum en gaan dan op weg naar Rotterdam, waar de finish is.

Om alle Dordtenaren bij dit grote evenement te betrekken en Dordrecht bij een internationaal publiek in de kijker te zetten gaat de Dordtse veldrijdster en wegwielrenster Lucinda Brand zich inzetten als ambassadeur. Daarnaast worden in aanloop naar de etappe verschillende activiteiten georganiseerd om de wielersport in onze stad te promoten. Uiteraard speelt wielervereniging D.T.C en D.R.C. de Mol daar een belangrijke rol in.

Tijdens en voorafgaand aan het evenement zullen er ook diverse activiteiten zijn in Franse sferen. Meer informatie volgt de komende maanden.

Programma Start2Bike

Ben je onlangs gestart met mountainbiken, wielrennen of gravelbiken? Of heb je nog nooit een techniektraining gevolgd? Dan is Start2Bike iets voor jou. Tijdens 4 trainingen van 3 uur schaaf je jouw fietstechniek bij zodat je met een veilig en vertrouwd gevoel op pad kunt. Iedere training staan 2 thema’s centraal. De trainingen zijn er voor iedereen: mannen en vrouwen, jong en oud, totaal ongetraind en sportievelingen. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat jij op jouw niveau en snelheid de basistechnieken onder controle krijgt.Data + Inschrijven 

Bekijk alle evenementen

Sport
Tour de France Femmes

Fiets Fanatics Challenges

ma 17 jun. 2024 10:00
Sport
Tour de France Femmes

Fiets Fanatics Challenges

ma 24 jun. 2024 10:00
Sport
Tour de France Femmes

Etappe: Tour de France Femmes

di 13 aug. 2024 10:00
Sport
Tour de France Femmes

Dikke Banden Race

zo 11 aug. 2024 14:30
Tour de France Femmes

Franse Feesten Dordrecht

zo 11 aug. 2024 12:00
Sport
Tour de France Femmes

NK Wielrennen Masters

zo 7 jul. 2024 09:00
Sport
Tour de France Femmes

Toerversie Dordrecht

zo 11 aug. 2024 08:00