UITagenda

DOOR presents: The Arousals + De Badslippers

Voeg toe aan favorieten
za 26 okt. 2024
20:30

The Arousals
Een driekoppige formatie die graag muzikale grenzen verkent… nog beter: ze overschrijd! The Arousals ademen ongegeneerd vintage. Met dat vette jaren 60 geluid, met de uitstraling, geur en vooral de spanning…want daar gaat het om! De Kinks ontmoeten de Ventures. Jij zorgt voor de ‘saus’, dus kom naar buiten en raak opgewonden!

Stevige surfgaragerock gekruid met latin, ska, frat rock en dampende voodoo ritmes. De jongens verdienden hun sporen in surf, garage, latin & rockabilly bands… en spelen nu een gesmaakte mix van eigen werk en obscure covers, voor de daring & lusty!

De Badslippers
Welkom bij de energieke, rauwe en compromisloze wereld van De Badslippers! Deze punkband uit Dordt is allesbehalve conventioneel. Met hun ruige riffs, opzwepende beats en scherpe, maatschappijkritische teksten weten ze elke zaal op zijn kop te zetten. De Badslippers zijn vastberaden om de geest van de punk levend te houden. Ze brengen een unieke mix van nostalgische punkinvloeden en een frisse, eigentijdse sound. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol opstandige energie en pure muzikale kracht. De Badslippers staan klaar om je mee te nemen op een muzikale reis die je nog lang zal bijblijven. Punk is niet dood, en dat bewijzen de Badslippers keer op keer! Punk uit de z generatie.

Vergelijkbare evenementen

Muziek

“De Prins” en “Drechtstad” - Samen Sterker

za 9 nov. 2024 20:00
Muziek

Christelijk Kamper Mannenkoor D.E.V.

za 9 nov. 2024 19:30
Muziek

Toonkunstkoor Dordrecht & Herman Finkers- Sint Joris Mis en Hollandse meesters

za 23 nov. 2024 16:00
Muziek

Toonkunstkoor Dordrecht & Herman Finkers- Sint Joris Mis en Hollandse meesters

za 23 nov. 2024 14:00
Evenement
Muziek

Allerzielen Vespers Dordtissimo

zo 3 nov. 2024 19:00
Muziek

De Phil gaat op concours

za 7 dec. 2024 20:00