UITagenda

M!N! Muziek Dordrecht

Voeg toe aan favorieten
za 31 mei 2025
09:30 - 10:00

Je kunt niet jong genoeg beginnen. Heb jij een kleintje tussen de 6 maanden en bijna 4 jaar en vind jij muziek leuk en belangrijk? Dan is M!N! Muziek iets voor jou en je kind!

M!N! Muziek biedt je de kans om samen met jouw kleintje kennis te maken met muziek. Samen muziek maken en beleven met je kind is ontzettend leuk en ontspannend is én het draagt bij aan de ontwikkeling van je kind. M!N! Muziek start 6 keer per seizoen en iedere reeks heeft een eigen thema, de reeksen zijn los van elkaar te volgen. We sluiten in de laatste (5e) les af met het Doe-Maar-Mee-Concert, waar opa, oma of een buurvrouw jouw M!N! Muzikant mag komen bewonderen. De groepjes zijn klein (max 8 kinderen) waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Wat leer je jouw kleintje eigenlijk?
Tijdens het muziek maken en de beleving ervan vindt er een soort kruisbestuiving plaats in de hersenen. Er worden verschillende gebieden tegelijkertijd gestimuleerd. Voor jouw kind heeft dit een positieve uitwerking op bijvoorbeeld de taalontwikkeling, maar ook de motorische ontwikkeling. Je kind maakt spelenderwijs kennis met de verschillende aspecten van muziek en kan verschillende instrumentjes uitproberen.


Meer over M!N! Muziek

De muzikale ontwikkeling van jonge kinderen is belangrijk en dient zóveel doelen. Toch raken jonge kinderen vaak tussen wal en schip als het gaat om muziekeducatie en daar brengt M!N! Muziek verandering in! M!N! Muziek is een initiatief van Irene Versluis, waarin zij verschillende contextgebonden muzieklessen geeft, binnen een gewenst thema en gericht op de voorschoolse doelgroep (al vanaf 6 maanden). In kleine groepjes wordt de muzikale interactie tussen (groot)ouder / begeleider en kind op een speelse wijze gestimuleerd. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en onderlinge uitdaging. Irene is een geschoolde pedagoog, moeder en muzikant in hart en nieren.

Ook vindbaar als Mini Muziek

Vergelijkbare evenementen

Workshop

DJ Café

vr 18 okt. 2024 20:30
Workshop

Cofidans

do 10 okt. 2024 14:00
Muziek
Voor kids
Workshop

Kick-off Popcentrale on Wheels

do 3 okt. 2024 16:00
Workshop

KOOKeiland Dordrecht

wo 25 sep. 2024 17:30
Workshop

Workshop Manga tekenen beginners

za 28 sep. 2024 13:00
Workshop

Tobe - Start cursus Muziek voor Peuters (2-3 jaar) en (groot)ouders

za 8 feb. 2025 11:15