UITagenda

Popronde Dordrecht: Rijnbaart, Navarone Cole, Simpleton

Voeg toe aan favorieten
zo 10 nov. 2024
19:30

Tijdens de Popronde is het weer tijd voor het aanstormende talent uit Nederland om zich te laten horen. Op meerdere locaties in onze prachtige stad zullen deze artiesten hun muziek spelen en uiteraard hoort Bibelot daar ook bij! Met een speciaal ‘3voor12’ stage belooft het een hele bijzondere avond te worden met fantastische muziek.

Rijnbaart
Rijnbaart verkent de grenzen van Nederlandse pop. De producer uit Rotterdam smeedt een magisch geluid. Met sampler, gitaar en aangrijpende vocalen schildert hij digitale emotie en poëzie. Muziek die door merg en been gaat.
Hij behaalde als producer en songwriter succes met meerdere artiesten. Het nummer Lose Control dat hij met muzikaal soulmate Jopie produceerde, vond een thuis op A COLORS SHOW tijdens de performance van Elijah Waters. Met Dave Budha werd hij genomineerd voor een Edison na het maken van Raamuit en Tuinen Van Het Licht. Cero Ismael heeft zich ontpopt tot spraakmakend en geprezen artiest. Rijnbaart speelde met ze op plekken als Noorderslag, Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole.
In zijn nummers verwerkt hij ideeën die hij onderweg heeft bedacht. De mix van invloeden is origineel: elektronisch, rock, jazz en hiphop versmelten tot supermuzikale lo-fi hyperpop.

NAVARONE COLE
NAVARONE COLE is een solo artiest uit Rotterdam, die mode en hiphop mixt tot één kunstvorm. NAVARONE was onderdeel van het duo GIAN als frontman, maar gaat nu als solo artiest verder. Na een succesvolle show op ESNS ’20 en support shows voor Mike Shinoda en Fresku verkozen zowel Red Bull als 3voor12 GIAN als ARTIST TO WATCH voor 2020. Inmiddels is hij uitgeroepen tot 3FM TALENT en MTV PUSH artiest in Nederland. NAVARONE is meer dan klaar om aan de slag te gaan met het maken van zijn debuut album. Hij mixt een oprecht geluid met pop soul & hiphop, live instrumenten met filosofische raps en zware synths die de lading versterken. NAVARONE zijn roots liggen in de hiphop met een groeiende fanbase onder het mainstream publiek. Hierdoor weet hij als geen ander een brug tussen twee werelden te bouwen.

Simpleton
Simpleton is het soloproject van de tweeëntwintigjarige songwriter Chris Berendsen. Door de sounds van bands als The Strokes, The Wombats en MGMT te combineren, maakt Simpleton songs die zich laten kenmerken door catchy hooks, statische beats en coming of age lyrics. De songs gaan van gitaar gedreven indierock naar meer synth-gebaseerde altpop. Alle songs zijn door Chris zelf geschreven en gearrangeerd en daarna opgenomen en geproduceerd door Stijn van Rijsbergen. De master van de tracks is gedaan door Darius van Helfteren. De debuut EP ‘The Simpleton Show, Pt.1’ is nu uit en neemt je mee in een reis naar de zeroes.

Vergelijkbare evenementen

Muziek

The Next Gem 2024

za 16 nov. 2024 20:30
Muziek

Kruelty (JP)

za 16 nov. 2024 20:30
Muziek

Popronde: Outahead + Enyaku Yoyo

zo 10 nov. 2024 19:30
Muziek

Popronde - Mikki Wood, HALF CAB en TAXITAXI

zo 10 nov. 2024 19:30
Muziek

Popronde X Opwaarts

zo 10 nov. 2024 16:00
Muziek

Wanderlust

za 9 nov. 2024 20:00