Valentijn Doe Dordrecht Kado Lange Ijzeren Brug
Inspiratie & tips

Valentijnsdag in Dordrecht!

Verliefd zijn in én op Dordrecht… Mooier wordt het niet komende Valentijnsdag! De Dordtse binnenstad is gevuld met liefde en wij delen hier de leukste dingen om te doen. Vier de liefde in Dordrecht!

Speciale Valentijnacties

Vier de liefde in Dordrecht in de aanloop naar de meest liefdevolle dag van het jaar: Valentijnsdag! Verras je geliefde en verwen hem of haar met een heerlijke lunch, diner, borrel of cocktail.
Vergeet niet te reserveren want het wordt vast druk op deze romantische dag.

Bekijk alle acties

Valentijnsroute

Volg je hart en de liefdesroute voor een romantische wandeling door Dordrecht. De wandeling voert je langs gezellige eettentjes, leuke winkels en de mooiste plekjes van de historische binnenstad. Haal een mooie bos bloemen, een lekker gebakje, drink samen een glas wijn… De stadswandeling duurt in totaal ongeveer een uur, maar je kunt natuurlijk ook een gedeelte van de route lopen.

Bekijk de route
Valentijn Doe Dordrecht Kado Lange Ijzeren Brug stel

Valentijn in het museum

Om de liefde te verspreiden is in  Dordrechts Museum, Huis van Gijn en Hof van Nederland het tweede entreekaartje gratis voor een museumbezoek op Valentijnsdag 2024! De tentoonstelling Kiss my soul in het Dordrechts Museum toont de liefde in alle kleuren en vormen. Het gaat over liefde als dwaallicht of als sensueel geluk; liefde als vrijheid of als spiegel van verlangen, ongrijpbaar achter de schermen. Of wat is er romantischer dan een bezoek aan één van de historische musea Huis van Gijn of het Hof van Nederland.

 

Valentijn bij Brut
Meer inspiratie nodig?
Bekijk de UITagenda