Locaties

De Lachende Monnik

Café ‘de Lachende Monnik’ heet u welkom is een authentiek bier- en jenevercafé.  Het café heeft een uitgebreide collectie van Trappistenbieren en al het mooie wat in diverse brouwerijen en stokerijen wordt gemaakt.
 
Met het zicht op de kerk en om de hoek de Dolhuisstraat waar vroeger het Cellebroedersklooster was gevestigd (1463) was al snel het idee geboren om er een café van te maken waar trappistenbieren en abdijbieren een belangrijke plaats in zouden nemen. 
 
Sfeervolle tafels en kerkbanken vullen de ruimte en op de tapwand kun je onder andere kiezen uit Chimay, Westmalle, La Trappe en Zundert aangevuld met abdijbieren als Ename en Ciney en met een knipoog naar het geloof een Duvel 666. Maar ook liefhebbers van andere bierstijlen zijn welkom op de 17 kranen. Lupulus, Kasteel, Texel’s en Noordt zullen dan ook regelmatig van het vat stromen. Liefhebber van andere trappistenbieren? Van fles zijn te verkrijgen Orval, Rochefort, Spencer, Tynt Meadow, Engelszell en Tre Fontane.
 
Ook voor niet bierliefhebbers is er keuze genoeg, daarom ook goede wijn, mooie jenevers en whisk(e)y en ook een lekkere frisdrank. Voor de frisdrank is gekozen voor Fritz, deze staat kwaliteit en duurzaamheid!
 
Het is geen shotjes en/of feestcafé maar een café waar liefde voor het product op de eerste plaats komt!

Ontdek

Opa & An Dordrecht - Voorstraat West - woninginrichting winkelen

Winkelen op de Voorstraat West en Grote Spuistraat

Ook leuk voor jou?

Galerieën en expositieruimtes
Vergaderlocaties

Kunstkerk

Museumstraat 65
Hollands
Pannenkoeken/Poffertjes
Diner
Lunch
Met kids
Terras
Monumenten
Cafés

Visser's Poffertjes

Groenmarkt 9
Kinderfeestjes
Zaalverhuur & Partylocaties
Bed & Breakfasts
Vergaderlocaties

De Eikenhof

Dubbeldamseweg Zuid 362
Monumenten

Ambachtshuis Rijkee

Cortgene 7
Cultuur & Uitgaan

Speelotheek Pip & Zo locatie Wielwijk

Piet Heijnstraat 1
Cultuur & Uitgaan

De Oude School

Dubbelsteynlaan-West 74