Locaties

Joy & Fashion

Enjoy Your day by Joy & Fashion: laat je verrassen in deze leuke en unieke damesmodewinkel aan de Voorstraat waar naast moderne kleding ook tassen, sjaals, sieraden en riemen verkocht worden.

De tassenwinkel MyBag is al 20 jaar een begrip in Dordrecht en omstreken. In die 20 jaar kwam vaak de vraag om het assortiment uit te breiden met een kledinglijn. En dat is gebeurd. Weer in het prachtige centrum is in 2017 Joy & Fashion opgericht.

De kleding die hier te vinden is, is betaalbaar, gemakkelijk te dragen en leuk om te zien. Al sinds de opening was het gelijk een groot succes en inmiddels is de zaak niet meer weg te denken uit Dordrecht. Dit succes is absoluut te danken aan de ruime opzet van de winkel, de sfeer en natuurlijk het moderne aanbod aan kleding en accessoires. Er is voor iedereen wel wat te vinden, of je nu van sportief, casual of netjes houdt.

Het wordt bij Joy & Fashion belangrijk gevonden dat je een leuke dag hebt en daarom staat er bij deze Dordtse modewinkel altijd een kopje thee of koffie voor je klaar. Today I choose Joy!

Vergelijkbare locaties

Damesmode
Herenmode
Kado & feestartikelen
Kindermode
Vintage

Mooi Zo - winkel

Voorstraat 402- 404
Damesmode

Jet's Favs

Vriesestraat 34
Damesmode
Herenmode
Jeans

JoJo Jeans

Grote Spuistraat 13
Damesmode
Schoenen
Tassen

Rockin'Items

Voorstraat 123
Damesmode
Lingerie & Badmode
Tassen
Woonwinkel

Amé Boutique

Nieuwstraat 52
Damesmode
Tassen

Bibliss Mode

Vriesestraat 74