Complete dagtochten en arrangementen voor groepen

Wil je op stap met een groep in Dordrecht of Gorinchem? De afdeling Groepsreserveringen van VVV Dordrecht heeft enkele complete dagtochten  en arrangementen speciaal voor je samengesteld. Makkelijk te boeken en je bent verzekerd van een leuke dag weg! Ideaal voor groepsuitjes, een dagje uit met de zaak, vrienden of vereniging. Maar ook voor familie uitjes of teambuilding zijn deze samengestelde arrangementen een uitkomst.

Natuurlijk kunt je deze dagtochten uitbreiden met een aansluitend diner. Of kies voor een  warme drie-gangen lunch i.p.v. de koffietafel.
Stel je liever zelf een programma samen bekijk dan de bouwstenen voor groeps- of bedrijfsuitjes of reserveer een stadswandeling ol.v. een gids.

Dagtocht Ontdek Dordrecht

Programma:
Je wordt met 2 kopjes koffie én een gebakje in één van de horecagelegenheden in Dordrecht ontvangen. Hier haalt de VVV- gids(en) de groep op neemt je mee voor een wandeling door Hollands oudste stad met haar roemrijk verleden. Onderweg breng je (indien mogelijk) een kort bezoek aan de Grote Kerk. Vervolgens brengt de gids je naar de lunchlocatie. De  lunch bestaat uit een broodmaaltijd, vaak inclusief een drankje en soep.
In de middag volgt er een rondvaart door de historische binnenhavens van Dordrecht. De Dordtevaar is een elektrisch aangedreven open boot. Vanaf de boot kun je de hoge en scheve achtergevels van diverse bijzondere woonhuizen bekijken. Tijdens de rondvaart krijg je op het juiste moment informatie over de verschillende bezienswaardigheden.

Prijs per persoon: € 49,95 bij minimaal 12 personen
Inclusief:  2 x koffie met een gebakje, stadswandeling o.l.v. een VVV-gids, lunch, rondvaart in een open boot!
Deelnemende restaurants: Dordts Genoegen, Kunstkerk, Den Witten Haen, Het Magazijn, Osteria Luca en Merz.

Offerte aanvragen
De Dordtevaar rondvaart Voorstraathaven Dordrecht

Arrangement Foodtour Dordrecht

Dordrecht is veel te mooi om niet uitgebreid te verkennen! Wil je cultureel en culinair verwend worden? Tijdens deze tocht geniet je van een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert, allemaal op verschillende locaties in de gezellige binnenstad van Dordrecht!

Onder leiding van een VVV-gids ga je van restaurant naar restaurant, stuk voor stuk bijzondere locaties. Gezellig met collega’s, familie of vrienden de stad bezoeken en genieten van het beste wat de Dordtse keuken te bieden heeft. Je hoort naast de bijzondere historie van de stad ook leuke anekdotes, de gidsen maken de tour compleet.

Prijs per persoon: € 61,50 bij minimaal 15 personen (minder personen, meerprijs)
Deelnemende restaurants: Dordts Genoegen, de Kunstkerk, restaurant het Magazijn en restaurant Merz.
Programma: aanvang 17.30, einde 21.30 uur.
Bijzonderheden: Dranken zijn exclusief, restaurants serveren een verrassingsgerecht. De gids vergezelt de groep tijdens het voor- en hoofdgerecht.

Offerte aanvragen
Voorstraat Noord restaurant Het Magazijn Dordrecht

Arrangement Avontuurlijke fotozoektocht

Aan de hand van foto’s zoek je met een groepje je weg door de Hollandse Biesbosch, op het water door het doolhof van kreken en op het land in recreatiegebied De Hollandse Biesbosch. Een uitdagend spel voor groepen, waarbij je van alles te weten komt over de Biesbosch, de planten, de dieren en de cultuurhistorie.

Programma: bestaat uit een deel per fluisterboot of kano (ca. 2 uur) en een deel te voet (ca. 1 uur).
Prijs per persoon: € 15,50 p.p. met fluisterboot, € 17,50 p.p. met kajaks/kano.
Inclusief: Fluisterbootjes of kano’s.
Bijzonderheden: Alleen mogelijk van 1 april t/m 31 oktober 2022. Voor grotere groepen kan een wisselprogramma voor meerdere kleine teams worden georganiseerd.

Offerte aanvragen
natuur - varen

Dagtocht Veelzijdig Gorinchem en Slot Loevestein

Programma:
Je wordt verwacht in restaurant Metropole waar de koffie met gebak al klaar staan. Hier komt de VVV-gids de groep ophalen en neemt je mee voor een wandeling door de mooie vestingstad Gorinchem. De gids brengt je naar het lunchadres café-restaurant de Hoofdwacht. Na de lunch volgt de overtocht naar Slot Loevestein met Riveer vanuit Gorinchem.
Bij aankomst op Slot Loevestein ontvangt iedereen een persoonlijke sleutel en kun je zelfstandig in je eigen tempo het kasteel verkennen, presentaties starten en verhalen ontsluiten. Gidsen vertellen op vaste vertelpunten drie interactieve verhalen over de iconen ridders, gevangen en soldaten. Als extra is er een lezing over het gedachtegoed van beroemde rechtsgeleerde Hugo de Groot. Je verlaat het imposante slot en vaart via het fraaie vestingstadje Woudrichem weer terug naar Gorinchem.

Prijs per persoon: € 50,95 p.p. bij minimaal 12 personen.
Inclusief: 1 keer koffie / thee met gebak, stadswandeling o.l.v. VVV-gids, lunch, bezoek aan Slot Loevestein, overtocht van Gorinchem naar Loevestein en terug.
Bijzonderheden: Slot Loevestein open: mei t/m september dagelijks, oktober t/m april alleen weekenden en schoolvakanties. Geen korting voor museumjaarkaart.

Offerte aanvragen

Dagtocht Mooi Cultureel Gorinchem

Programma:
Je wordt verwacht in restaurant Metropole of de Hoofdwacht waar de koffie met gebak voor je klaar staat. Hier wordt je groep opgehaald door de VVV-gids(en) en deze neemt je mee voor een wandeling door de mooie vestingstad Gorinchem. Daarna staat de lunch op je te wachten bij café-restaurant de Hoofdwacht of Restaurant Metropole. Hier verlaat de
gids de groep. Na de lunch is het tijd voor een bezoek aan het veelzijdige Gorcums Museum. Het vertelt de geschiedenis van de stad, heeft een verzameling Gorcumse schilderijen uit de Gouden Eeuw en Gorcumse kunst van nu. Er zijn altijd tijdelijke tentoonstellingen over kunst, vormgeving en geschiedenis. Echt een bezoek waard dus!

Prijs per persoon: € 38,50 bij minimaal 12 personen.
Inclusief: 2 keer koffie / thee met gebak, stadswandeling o.l.v. VVV-gids, lunch, bezoek aan het Gorcums Museum.

Offerte aanvragen

Informatie

Dordrecht Marketing & Partners/VVV Dordrecht
Afdeling Groepsreserveringen

Spuiboulevard 99
3311 GN Dordrecht
078-770 4252
[email protected]


Bereikbaar

Telefonisch: ma t/m do 08.30-12.30 uur
Webformulier: ma t/m do na 12.30 uur + vr t/m zo.

Neem contact met ons op ook voor een persoonlijk advies of afspraak op locatie.


Reserveringskosten

1 bouwsteen of stadswandeling: €10,00
meer bouwstenen of complete dagtocht: €20,00
wijzigingskosten: €25,00Nog meer mogelijkheden voor groepen

Bekijk alle mogelijkheden voor groepen

Tasty wandeling Dordrecht

Rondvaart en partyboot De Princehof

Zaalverhuur & Partylocaties

Fietsen Stokholm Wolwevershaven Dordrecht

Tandem- of fietstocht Dordrecht/Gorinchem

De Erfenis

vergaderlocatie - Dordrecht

Vergaderlocaties

groepsuitje met e-chopper in Dordrecht
De leukste groeps- & bedrijfsuitjes 2022
Blader door de brochure