Stadswandeling - Dagtochten Dordrecht
Groepen

Stadswandeling voor groepen

Stadswandelingen hebben over het algemeen de indruk saai en stoffig te zijn. Boek dan eens zo’n stadswandeling in onze regio en de stadsgidsen bewijzen je het tegendeel. Je kunt in de regio Dordrecht verschillende stadswandelingen in diverse talen reserveren die worden begeleid door deskundige VVV-gidsen.

Wil je graag een complete dagtocht of arrangement voor je groep kijk dan bij dagtochten. Je kunt een stadswandeling ook combineren met diverse bouwstenen zoals een museumbezoek of sportieve activiteit.

Ontdek de stad met een VVV-gids

Dordrecht
Deze stad mag zich met recht de oudste stad van Holland noemen. De duizend monumenten bepalen nog steeds het gezicht van deze middeleeuwse stad. Verschillende bezienswaardigheden zoals Het Hof van Nederland, de Grote Kerk, en de Groothoofdspoort kom je tegen tijdens de wandeling. Offerte aanvragen>

Gorinchem
Een wandeling door Gorinchem is een promenade door de historie. Van prachtige renaissancegevels tot robuuste vestingmuren, van de Martelaren van Gorcum tot Napoleon en de strijd tegen het water. En dat alles met schitterende uitzichten over de rivier. Offerte aanvragen>

Bijzonderheden
De wandelingen zijn het gehele jaar door te reserveren op alle dagen van de week. Je kunt ze los boeken of in combinatie met de bouwstenen  Onze gidsen wandelen met maximaal 20 personen per gids.

Kosten
tot 2 uur wandelen: € 107,50; ieder volgend uur: € 50,00.

Stadswandeling VVV Dordrecht

Culturele bouwstenen als aanvulling bij stadswandeling Dordrecht

Bekijk alle bouwstenen

Grote Kerk Dordrecht

Dordrechts Museum - schilderijen - kunst

Dordrechts Museum

Huis Van Gijn

Het Hof van Nederland

Het Hof van Nederland

Food tour door Dordrecht

Dordrecht is veel te mooi om niet uitgebreid te verkennen! Wil je cultureel en culinair verwend worden? Tijdens deze tocht geniet je van een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert, allemaal op verschillende locaties in de gezellige binnenstad van Dordrecht!
Onder leiding van een VVV- gids ga je van restaurant naar restaurant, stuk voor stuk bijzondere locaties. Gezellig met collega’s, familie of vrienden de stad bezoeken en genieten van het beste wat de Dordtse keuken te bieden heeft. Je hoort naast de bijzondere historie van de stad ook leuke anekdotes, de gidsen maken de tour compleet.

Programma: 17.30 – 18.15: Voorgerecht- 18.15 – 19.00: Rondleiding – 19.00 – 20.15: Hoofdgerecht – 20.15 – 20.45: Rondleiding – 20.45 – 21.30: Nagerecht.

Prijs: per persoon: € 61,50 bij minimaal 15 personen (minder personen, meerprijs)

Deelnemende restaurants: Dordts Genoegen, de Kunstkerk, Het Magazijn, Post, Osteria Luca en Merz.
(samenstelling afhankelijk van de dag, groepsgrootte en beschikbaarheid)

Bijzonderheden: Dranken zijn exclusief en dienen na afloop direct bij de restaurants te worden afgerekend. De restaurants serveren een verrassingsgerecht, waarbij je wel van te voren aan kunt geven of je vlees, vis of vegetarisch wilt eten. De gids vergezelt de groep tijdens het voor- en hoofdgerecht.

Offerte aanvragen
Dordrecht Groothoofd luchtfoto

Tasty wandeling door Dordrecht

Beleef de geschiedenis van wijn, bier en gin in Dordrecht! De lekkerste stadswandeling van Dordrecht. Geniet van Dordtse wijn, een biertje in een echt Dordts café  en een proeverij van prijswinnende gin uit Dordrecht. Onderweg beleef je de historie van drank en sterke verhalen in de schitterende historische binnenstad. Een verrassende, ontspannen en smaakvolle kennismaking met drank in Dordrecht!

Prijs: € 35,00 per persoon
Duur: 2,5 uur
Bijzonderheden: min. 6 personen

Offerte aanvragen

Nog meer mogelijkheden voor groepen

Alle mogelijkheden voor groepen
Groepsuitje - citygame - Dordrecht

Whatsapp Moordspel

Rondvaart Sterling Nationaal Park de Biesbosch Dordrecht

Fluistervaren door de Biesbosch

Complete dagtochten


Informatie

Dordrecht Marketing & Partners/VVV Dordrecht
Afdeling Groepsreserveringen

Spuiboulevard 99
3311 GN Dordrecht
078-770 4252
vvvdagtochten@dordrecht.nl


Bereikbaar

Telefonisch: ma t/m do 08.30-12.30 uur
Webformulier: ma t/m do na 12.30 uur + vr t/m zo.

Neem contact met ons op ook voor een persoonlijk advies of afspraak op locatie.


Reserveringskosten

1 bouwsteen of stadswandeling: €10,00
meer bouwstenen of complete dagtocht: €20,00
wijzigingskosten: €25,00De leukste groeps- & bedrijfsuitjes 2023
Blader door de brochure