Locaties

Kind zo blij

In een prachtig pand aan de Voorstraat zit de leukste kinderkledingwinkel van Dordrecht en omstreken: Kind zo blij. Hier wordt kleding verkocht voor baby’s, jongens en meisjes. Verder is er speelgoed te vinden, decoratie voor op de kinderkamer, de leukste knuffels en zoek je een gave broodtrommel of rugtas, dan ben je bij Kind zo blij ook aan het juiste adres.

De winkel is de perfecte plek voor wanneer je een leuk cadeautje zoekt, bijvoorbeeld voor een kraamfeest. Van het mooie assortiment word je gewoon hebberig! Van wieg tot puberteit en alles daar tussenin – bij Kind zo blij slaag je ongetwijfeld. Er is een mooie mix te vinden aan exclusieve, hippe merken. Of je nu voor een klassieke stijl gaat, een stoere of een sportieve – er is voor ieder kind wel iets te vinden bij Kind zo blij.

De kleding, schoenen, accessoires en cadeautjes zijn allemaal gemaakt van goede materialen en zijn duurzaam en eerlijk geproduceerd. Er komen geen kinderhandjes aan te pas, niemand wordt uitgebuit bij het maken van de producten en het milieu wordt tot een minimum belast. Zo koop je niet alleen iets leuks, maar ook nog eens iets duurzaams.

Bestel online de mooiste producten

Kind Zo Blij - Dordrecht - Voorstraat - kinderkleding - babykleding - speelgoed
Product

Cadeaubon

Bestel nu een cadeaubon dat kan in verschillende bedragen.
€ 10,- of meer
Kind Zo Blij kindermode winkel Dordrecht
Product

Sale bij Kind zo Blij

Nu korting tot 60% op diverse artikelen
Kind zo Blij - Dordrecht - Vriesestraat - speelgoed - kinderkleding en babykleding - duurzaam
Product

Click & Collect

Kom shoppen bij "Kind zo Blij'" via click en collect. Wij hebben stickers op onze ramen met QR codes. Deze kun je met je telefoon scannen en dan zie je meteen alle producten die in de etalage staan. Hoe handig! Bestel jou favorieten via www.kindzoblij.nl en wij zorgen ervoor dat het voor je klaar staat. Je krijgt automatisch een mailtje als je bestelling is afgerond. Klop even op ons raam en wij geven je bestelling aan!

Vergelijkbare locaties

Damesmode
Kindermode

Jet's Favs

Vriesestraat 34
Kindermode

NAME IT

Drievriendenhof 6
Damesmode
Herenmode
Kindermode

WE Fashion

Sarisgang 6
Damesmode
Herenmode
Jeans
Kindermode
Lingerie & Badmode

C&A

Johan de Wittstraat 1
Damesmode
Herenmode
Jeans
Kindermode
Lingerie & Badmode

H&M

Statenplein 66-68
Damesmode
Herenmode
Kindermode

Jola Mode

Voorstraat 240A