Strada del Vino eten drinken horeca Dordrecht (1)
Berichten

Nieuws uit de stad

De dagen worden korter en kouder. Een goede reden om juist nu de gezellig verlichte Dordtse binnenstad te bezoeken. De ondernemers halen alles uit de kast om de bezoekers een warm welkom te heten.

Dat geldt uiteraard ook voor deze nieuwe bijzondere initiatieven die zeker een bezoekje waard zijn.

Cocktailbar Blauwpoort, mix it up en relax

Liefhebbers van cocktails opgelet: bij de net geopende Cocktailbar Blauwpoort, met terras en geweldig uitzicht op het water, staan ruim 30 cocktails en mocktails op de kaart. Er zijn wisselende bartender specials, inspelend op thema’s én de seizoenen. Ramon Berk is samen met Timber van Buijtene eigenaar van de gloednieuwe cocktailbar. Als voorbeelden van speciale cocktails noemt hij de WK-cocktail en de verschillende wintercocktails. Binnen is het overigens altijd zomer met de daarbij passende relaxte sfeer. En dat is precies wat de twee jeugdvrienden voor ogen hadden. “Een gezellige bar voor iedereen. Met zowel cocktails als bites: kleine gerechten als nacho’s, tosti’s en borrelplanken.” De bar is 7 dagen per week open vanaf 16.00 uur. In de zomer is het zeer waarschijnlijk al eerder op de dag cocktail time.

Cocktailbar Blauwpoort, Blauwpoortsplein 9

Bekijk Cocktailbar Blauwpoort
Cocktailbar Blauwpoort eten drinken horeca Dordrecht

Nieuwe look en feel H&M (HOME)

Sinds half oktober, na een flinke verbouwing, is H&M uitgebreid met H&M HOME. De interieur- en lifestyleproducten zijn een mooie aanvulling op het assortiment met dames-, heren-, kinderkleding en Divided. Het resultaat mag er zijn, vindt ook Sales Manager H&M Nederland Berat Arslan. “We werken voortdurend aan het verbeteren van onze klantbeleving, zowel in onze winkels als online. We zijn daarom ontzettend blij dat we onze klanten weer mogen verwelkomen in de H&M-winkel aan het Statenplein in Dordrecht. De winkel heeft een nieuwe look en feel, voor het eerst een H&M HOME assortiment en 600m2 extra winkelruimte voor al je favoriete fashion en lifestyle items. Iedereen is van harte welkom in de nieuwe winkel in de prachtige binnenstad van Dordrecht. Kom ook inspiratie opdoen voor de komende feestdagen in de nieuwe H&M.”

H&M, Statenplein 66-68

Meer H&M

 

H&M HOME winkelen interieur Dordrecht (1)

Proef de passie voor pizza’s bij Strada del Vino

Van pizzarette naar een eigen pizzeria. Met de overname van Strada del Vino in de sfeervolle historische Wijnstraat is de jongensdroom van Michel van der Heiden uitgekomen. Op 25 november heropende hij het Italiaanse restaurant dat eerder onderdeel was van de Willaerts Group. Het concept heeft de nieuwe eigenaar hetzelfde gelaten. Waarom zou je dat veranderen als het staat als een huis? Wat het concept is, legt de gastvrije ondernemer graag uit. “Kwalitatief goed eten met verse ingrediënten, een eerlijke prijs, een superteam, ontspannen sfeer en dat op een toplocatie. Eigenlijk heel simpel, maar wel doeltreffend. Het gaat boven verwachting. De grote Italiaanse steenoven draait op volle toeren. We krijgen hele positieve reacties en de reserveringen stromen binnen.” Vooralsnog is Strada del Vino van woensdag tot en met zondag open. Wie een bedrijfsuitje of kinderfeestje wil organiseren kan ook bij Michel terecht. Lekker zelf verse pizza’s maken. Precies zo, is lang geleden Michels passie voor pizza’s ontstaan.

Strada del Vino, Wijnstraat 170

Meer info Strada del Vino
Strada del Vino eten drinken horeca Dordrecht (2)

Meer nieuws uit de stad!

Bekijk alles
Stadhuis wandelen herfst Grotekerksbuurt Dordrecht (2)
Blogs
Kids
Nieuws

Tips voor komend weekend

27 januari 2023
Het Water Komt Podwalk Dordrecht
Blogs
Nieuws

Podwalk - Het Water Komt

26 januari 2023
Dordt Vlogt miniatuur Dwaalspoor 2022
Nieuws
Vlogs

Dordt Vlogt: Dwaalspoor

20 december 2022
Miniatuur Dordt Vlogt Dordtse December Dagen
Nieuws
Vlogs

Dordt vlogt: Dordtse December Dagen

14 december 2022
Dwaalspoor Stadhuis Dordtse December Dagen 2021 Dordrecht centrum
Blogs
Kids
Nieuws

Magische Dordtse December Dagen

06 december 2022
Purper Interior winkelen interieur centrum Nieuwstraat Dordrecht (1)
Blogs
Nieuws

Nieuws uit de stad #17

29 november 2022