Loek's Nice cadeau interieur winkelen Dordrecht
Inspiratie & tips

Nieuws uit de stad

Loop je door de binnenstad, dan is de kans groot dat je weer allerlei nieuwe zaakjes tegenkomt. En zeker op het gebied van leuke cadeaus is zeker met de kerst een topidee om eens langs te gaan bij deze nieuwe winkels: Brenda Geschenken, Stones & Gifts en Loek’s Nice.

Ontdek ze allemaal deze winterperiode!

Brenda Geschenken: Cadeauwinkel én catering

Brenda Borgman dacht altijd al dat ze ‘iets in de horeca’ wilde doen en toen ze wat anders wilde in haar werk als adviseur in de bouwwereld, was het tijd voor een eigen zaak. Zij begon Brenda Geschenken, een cadeauwinkel met onder meer wijnen en lekkernijen voor op de borrelplank. Brenda is blij met de nieuwe stap. “Mijn motto ‘geven is leuker’ komt echt tot uiting in mijn winkel, waarvan een deel van de opbrengst naar goede doelen in binnen- en buitenland gaat. Ik heb een mooie combinatie gevonden van mensen blij maken met geschenken en catering. De producten in de winkel hebben net even een andere twist dan de standaard geschenken. Ik heb alles in mijn winkel voor de kerst: van eten tot cadeautjes.”

Brenda Geschenken, Vriesestraat 21
Brenda Geschenken cadeau eten drinken winkelen Dordrecht

Edelstenen & meer bij Stones & Gifts

Als kind was Eugenie van der Kolk altijd al ‘bezig met steentjes’ en later werd haar passie voor edelstenen een uit de hand gelopen hobby, waar ze haar werk van maakte. Eerst met een webshop, nu ook met een fysieke winkel op de Voorstraat, in hartje centrum. Bij Stones & Gifts vind je talloze edelstenen en cadeaus met een betekenis, zoals notitieboeken, klankschalen en leren tassen met ecologische was. “Ik verkoop alles wat ik zelf leuk vind!” zegt Eugenie, geen onbekende in de spirituele wereld. “Ik geef ook readings en coaching in ontwikkeling. Stenen werken als een magneet voor veel mensen, merk ik. De zaak is niet heel groot, maar ik weet nu al dat de winkel 8 januari verhuist naar het pand ernaast, naar nummer 403.”

Stones & Gifts, Voorstraat 401A
Stones & Gifts cadeau accessoires winkelen Dordrecht

Voor interieuraccessoires naar Loek's Nice

Wat doe je als afgestudeerde styliste, die altijd in woonwinkels heeft gewerkt maar graag haar eigen stijl wil uitdragen? Juist, dan begin je voor jezelf! En dat is precies wat Marloeke Ruis onlangs deed: zij opende de deuren van haar woonwinkel Loek’s Nice. Sinds mei had ze al een webshop, maar toen ze het pand zag waarin ze nu zit, was ze op slag verliefd en kwam haar droom van een eigen winkel in een sneltreinvaart. Je vindt bij Loek’s Nice vooral veel interieuraccessoires en ook wat klein-meubelen. Verder koop je er baby- en kinderspulletjes die niet alleen leuk zijn, maar ook nog eens mooi staan in je interieur. Het leuke is dat alles wat je ziet in de winkel te koop is! Van kussens tot vaasjes en van kandelaren tot beeldjes. Ofwel: alles om je huis mooi en huiselijk te maken. Marloeke: “Ik krijg veel nieuwsgierige mensen in de winkel en hoor alleen maar positieve geluiden. Mensen komen voor cadeaus, of voor stijladvies. Want dat geef ik ook. En je kunt koffie en thee met verse huisgemaakte lekkernijen krijgen.”

Loek’s Nice, Vriesestraat 67
Loek's Nice cadeau interieur winkelen Dordrecht

Meer nieuws uit de stad!

Bekijk alles
Flo's Label winkelen damesmode Voorstraat centrum Dordrecht (1)
Blogs
Winkelen

Shoppen op Voorstraat West

24 april 2024
Vlaggen Koningsdag Dordrecht
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids

Vier Koningsdag!

23 april 2024
Uitgelichte afbeelding reel Bluebirds
Nieuws
Video's
Winkelen

Nieuwe winkel: Bluebirds in the Backyard

18 april 2024
Huis Arrest winkelen interieur Vriesestraat centrum Dordrecht (1)
Blogs
Eten & Drinken
Nieuws
Winkelen

Nieuws uit de stad #29

16 april 2024
Biesboschcentrum - Wandelen Griendmuseumpad 1
Blogs
Fietsen
Kids
Natuur
Wandelen

Natuur ontwaakt

10 april 2024
Uitgelichte afbeelding reel Lentezon
Eten & Drinken
Nieuws
Video's

Genieten van de lentezon!

09 april 2024