Concert en optredens Bibelot Energiehuis Dordrecht
Ontdekken

Heerlijke avond uit in de stad

Voor een gezellige avond ook in Dordrecht op verschillende plekken aan het juiste adres. Eerst heerlijk uit eten of gezellige borrelen in de kroeg, er is voldoende keuze. Genieten van een goede film, theater of een concert, het kan allemaal. Gegarandeerd genieten van een Dordts avondje uit!

Beleef theater in Kunstmin

Veel artiesten zeggen dat zij Schouwburg Kunstmin de mooiste schouwburg van Nederland vinden. Schouwburg Kunstmin is een rijksmonument uit 1889. Het monumentale pand aan de Sint Jorisweg is een aantal jaren geleden ingrijpend gerestaureerd. Bij Kunstmin kun je terecht voor een divers (landelijk) theaterprogramma en theaterconcerten van welbekende artiesten.

Meer Schouwburg Kunstmin
Schouwburg Kunstmin theater cultuur uitgaan Dordrecht

Naar Kinepolis voor de laatste blockbusters

Met zes moderne bioscoopzalen geniet je bij Kinepolis Dordrecht optimaal van het perfecte beeld én geluid. Één van de zalen is voorzien van het geluidssysteem Dolby Atmos, wat de filmbeleving nog intenser maakt. Voor een hapje of drankje is er Café+ met geweldig uitzicht over het Wantij. Van blockbuster tot concertvertoningen en films voor de allerkleinsten, voor iedereen is er een film naar keuze!

Alles over Kinepolis
Kinepolis bioscoop film cultuur uitgaan Dordrecht

Met je voeten van de vloer bij Bibelot!

Bibelot is hét poppodium van Zuidwest-Nederland, gevestigd in het Energiehuis. Met een brede (landelijke)programmering voor popconcerten, festivals en dansfeesten. Door de diversiteit van het aanbod is er voor iedereen wel wat te beleven in Bibelot. Er zijn twee popzalen, Main Stage en Power Stage waar je elke week terecht kunt voor een gezellige avond uit!

Ontdek Bibelot
Bibelot poppodium Energiehuis cultuur uitgaan Dordrecht

Mis niks van het Dordtse uitgaansleven

Bekijk alles
Cocktailbar Blauwpoort Dordrecht

Bars

Friends On Friday Energiehuis dance feest Dordrecht

Clubs & Discotheken

Bioscoop film De Witt Dordrecht cultuur uitgaan

Bioscopen

Café de Vrienden uitgaan Dordrecht

Cafés

Concert en optredens Bibelot Energiehuis Dordrecht

Muziekpodia

ToBe theater Energiehuis Dordrecht

Theaters

Post band muziek optreden Dordrecht
Wil je weten wat er vandaag of deze week te doen is?
Bekijk hier de volledige UITagenda!

Avond uit in het centrum van Dordrecht

Kijk hier naar de vlog van Dordt Vlogt! In deze vlog viert Vera Britt haar verjaardag. Ze gaat onder andere met haar vriendinnen op stap in het centrum van de stad. Ze gaat langs bij Friends on Friday en BRUT Sounds voor een gezellige avond uit. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan gezellig mee en plan snel jouw avond uit in Dordrecht!