People Like Us damesmode winkelen najaar centrum Dordrecht
Inspiratie & tips

Hip de herfst in met mooie najaarsmode

De herfst is voor veel mensen een heerlijke periode. Het is niet meer zo warm, je kunt er met goed fatsoen op uit zonder kapot te gaan van de warmte. Ga je eenmaal op pad, dan wil je graag de juiste kleding voor dit seizoen dragen. Winkeliers vertellen over de trends van dit najaar op het gebied van herfstmode.

De herfst kan wisselvallig zijn, dus laagjes is key!

Rockin’ Items

Grijs is het devies deze herfst en dat merk je maar al te goed bij Rockin’ Items. In de kledingwinkel vind je ’50 shades of grey’! Een grijze trui, een grijze broek, het mag dit najaar allemaal bij elkaar gedragen worden, want ton-sur-ton is dé trend. Je ziet veel wol in het assortiment, rijke stoffen die je een echt herfstgevoel geven. Hou je van een wijde pijp in je broek, dan zit je nu goed. Want een spijkerbroek of pantalon met een wijde pijp én een low waist is helemaal in. Die trend was er al, maar zet nog altijd goed door. “We hebben niet zo’n warme zomer gehad, dus mensen hebben weer zin in de herfst,” merkt onderneemster Deborah Verheggen. “En in laagjes, dat zien we elke herfst wel. Wollen vesten worden veel verkocht, ideaal om in de herfst over je T-shirt of bloesje te dragen als het wat frisser is. We verkopen ook aardig wat sjaals. Die mogen in een ander kleurtje, voor een leuk accent.”

Rockin’ Items, Voorstraat 123
Rockin Items damesmode winkelen najaar centrum Dordrecht

People Like Us

Wil je trendy de herfst in, dan zit je bij dameskledingwinkel People Like Us helemaal goed. De herfstmode laat een enorme diversiteit zien en daarmee ook de kleding die bij de Dordtse zaak hangt. Na de felle zomerkleuren gaan we terug naar rustigere kleuren, die meer ingetogen zijn. Kies bijvoorbeeld voor trendkleuren als wit, grijs, donkerblauw en donkergroen. Donkerblauw maakt een echte comeback! Als accentkleur ga je bijvoorbeeld voor bordeaux, groen en kobaltblauw. Omdat de herfst nog weleens fris kan zijn, zijn laagjes geen gek idee. Ga voor een gilet, of voor iets anders dat je dit najaar veel ziet: een pak. En heb je zin om een metallic-kleur te dragen? Mag ook deze herfst! Glanzende stoffen zijn lang niet meer alleen voor feestjes – ze mogen nu zeker casual gedragen worden. Wees creatief met de herfstmode en ga voor waar jij je goed in voelt, dan zie je er áltijd goed uit.

People Like Us, Vriesestraat 69
People Like Us damesmode winkelen najaar centrum Dordrecht

No.28 Wonen & Lifestyle

Bij No.28 Wonen & Lifestyle merken ze dat veel mensen juist nu op zoek zijn naar warme kleuren. Dat treft, want in de kleding- en interieurzaak vind je zachte materialen die warmte afgeven. Op de interieurafdeling zie je veel aardetinten en donkere kleuren. Het wordt straks weer vroeger donker en dan is het fijn om in de mooiste kussens weg te kruipen, met een dekentje erbij, de fijnste kaarsen en sfeervolle verlichting die voor nog meer ambiance in huis zorgen in de herfst. De kleding laat warme, diepe kleuren zien. Van donkerpaars tot rode kool rood! Lekker dikke vesten en bodywarmers voor in huis zijn de trend van deze herfst, ook fijn met het oog op de hoge gasprijzen. Of ga je voor een broek met een ruitjespatroon dit najaar? Bij No.28 Wonen & Lifestyle vind je volop trends om hip de herfst in te gaan.

No.28 Wonen & Lifestyle, Nieuwstraat 28
No28 damesmode winkelen najaar centrum Dordrecht

Meer nieuws uit de stad!

Bekijk alles
Lepeltje Lepeltje evenement Dordrecht
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids

Evenementenseizoen van start!

01 mei 2024
Flo's Label winkelen damesmode Voorstraat centrum Dordrecht (1)
Blogs
Winkelen

Shoppen op Voorstraat West

24 april 2024
Vlaggen Koningsdag Dordrecht
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids

Vier Koningsdag!

23 april 2024
Uitgelichte afbeelding reel Bluebirds
Nieuws
Video's
Winkelen

Nieuwe winkel: Bluebirds in the Backyard

18 april 2024
Huis Arrest winkelen interieur Vriesestraat centrum Dordrecht (1)
Blogs
Eten & Drinken
Nieuws
Winkelen

Nieuws uit de stad #29

16 april 2024
Biesboschcentrum - Wandelen Griendmuseumpad 1
Blogs
Fietsen
Kids
Natuur
Wandelen

Natuur ontwaakt

10 april 2024