Flo's Label winkelen damesmode Voorstraat centrum Dordrecht (4)
Inspiratie & tips

Shoppen op de Voorstraat West

De lente in huis halen doe je op de Voorstraat West! Daar vind je allerlei sfeervolle zaakjes waarmee je een fris, vernieuwend windje door je huis of kledingkast laat waaien. Zo kom je helemaal in de voorjaarssfeer.

Fris en fruitig de lente in: gezellig shoppen op de Voorstraat West!

Stralen in een nieuwe lente-outfit

Een voorjaarsoutfit scoor je bij FLO’s Label, waar elke week nieuwe kleding te vinden is. Eigenaresse Floor Versteeg kan zo alle trenditems inkopen die ze maar wil en dat doet ze dan ook maar wat graag. Dat wat in is, hangt dit voorjaar bij haar in de winkel. Bijvoorbeeld een wide leg jeans, die je nog altijd veel ziet. De klassieke stijl wordt gecombineerd met de wat stoerdere look. Zoals een gilet in bomber-model in combinatie met beige- of pastelkleuren, voor een speelse tegenstelling in je outfit. Of ga je voor een oversized blazer? Ook helemaal van deze lente! Wat je ook kiest – Floor merkt dat mensen voor luchtige stoffen gaan. Ook voor het kiezen van pantalons. “Mensen hebben in het voorjaar zin om hun kast op te pimpen met iets nieuws, merk ik. Ze worden blij van al die vrolijke kleurtjes die je ziet bij de voorjaarsmode!”

FLO’s Label, Voorstraat 356
Flo's Label winkelen damesmode Voorstraat centrum Dordrecht (2)

Interieurshoppen bij XSaraLou

Zin in nieuwe accessoires voor in huis? Kom interieurshoppen bij XSaraLou! Bij deze interieurwinkel in Ibiza-stijl kijk je je ogen uit, naar de mooiste woonaccessoires die veelal handgemaakt zijn en uit Bali komen. Daar koopt Petra Lux de spulletjes geregeld zelf in. Van lamp tot waxinelichthouder en van een mooie schaal tot wanddecoratie. Keuze genoeg! Dit voorjaar zie je bij de woonaccessoires lekker veel raffia (een touwachtig materiaal) en ook allerlei naturelkleuren brengen je helemaal in de lentesfeer, zoals ecru, roomwit en uiteraard de welbekende zandkleur. Dé trend van het moment is de raffia-lamp, die bij XSaraLou bijna niet aan te slepen is. Leuk voor op het balkon of in de tuin! Maar ook in je serre misstaat deze lamp niet. Nu het weer voorjaar is, hebben veel mensen zin om wat te veranderen in hun interieur en dat komt goed uit, want bij XSaraLou shop je zó je lente-interieur bij elkaar.

XSaraLou, Voorstraat 401a

Alles voor een lentetuin!

Haal de lente in huis bij Vreeken’s Zaden! Het voorjaar is dé periode waarin mensen gaan planten en zaaien en daarom bruist het in de winkel van mensen die voor zaden, bollen en groente-, fruit-, en kruidenplanten komen. Ton Vreeken: “Het aardige van het voorjaar is dat je de wat makkelijkere eenjarige planten meteen de volle grond inzaait. Met name mengsels zijn populair, zoals wildbloemen.” Begrijpelijk, want hoe leuk is het om in je tuin op een zonnig plekje klaproosjes te zien bloeien? De kans op nachtvorst wordt steeds kleiner, dus je kunt met gemak bollen gaan planten. De dahlia is nog altijd populair en als je helemaal mee wilt doen met de trends, ga dan voor bonte kleuren in je lentetuin. Plant ze lekker door elkaar heen! Nog een trend: sierplanten mengen met eetbare planten. Dus zet die krop sla of boontjes gewoon tussen je bloeiende planten. Alles mag!

Vreeken’s Zaden, Voorstraat 448

 

Vreekens Zaden winkelen tuin planten Voorstraat West centrum Dordrecht (1)
Winkelen Voorstraat West Flo's Label Bahlman centrum Dordrecht
Meer winkeltips?
Bekijk ze hier!

Winkelen in het centrum van Dordrecht

Winkelen Sarisgang ONLY Dordrecht

Winkelen op de Sarisgang en het Achterom

Winkelen Bagijnhof

Winkelen in de Visstraat en op het Bagijnhof

Vriesestraat winkelen wandelen binnenstad lente Dordrecht

Winkelen in de Vriesestraat

Winkelen Statenplein Dordrecht

Winkelen op het Statenplein en omgeving

Rockin Items winkelen Voorstraat Noord Dordrecht

Winkelen op de Voorstraat Noord