Omoda schoenen kinderen winkelen centrum Dordrecht (2)
Inspiratie & tips

Nieuws uit de stad

Wat veel Dordtenaren allang wisten, ontdekken ook steeds meer bezoekers van buiten de stad. Door haar historische havens, de nabijheid van Nationaal Park de Biesbosch, het gezellige centrum, de terrassen, cultuur en natuurlijk de verrassende winkels. Het is een plek waar steeds meer nieuwe trotse Dordtse ondernemingen hun deuren openen en bekende ketens hun winkels uitbreiden.

Steeds meer nieuwe initiatieven en uitbreidingen in de Dordtse binnenstad

Ontdek & (Er)vaar; passie voor Venetië van het noorden

Remy Balistreri (eigenaar van Ontdek Dordrecht) en Sirio Barone (eigenaar van Si Barone) hebben met Ontdek & (Er)vaar de handen ineengeslagen. Beide creatieve Dordtse ondernemers groeiden hard. Remy als aanbieder van stadswandelingen en uitjes en Sirio met zijn rondvaarten. Allebei hebben ze dezelfde ambitie: het moois van Dordrecht overbrengen met een kwalitatief hoogwaardig aanbod van arrangementen. En dat samen met andere lokale ondernemers. Op 7 juli openden ze hun gezamenlijke ticketshop en vertrekpunt aan de Voorstraat Noord. Een ideale centrale ligging met aan de achterkant de aanlegsteiger van Si Barone. “Een fijne zichtbare plek”, vertelt Remy. “Een prettige levendige uitvalsbasis voor onze arrangementen, maar ook voor deelname aan evenementen.” Ontdek & Er(vaar) is het hele jaar open van dinsdag t/m zondag.

Meer Ontdek & (Er)vaar
Ontdek en (er)vaar rondvaarten wandelen Dordrecht

Dordtse Omoda eerste met schoenen èn kleding

Filiaalmanager Kimmy Kompier is apetrots op de nieuwe compleet verbouwde Omoda aan het Bagijnhof. De verbouwing en uitbreiding heeft tien maanden geduurd, maar het resultaat mag er zijn. De ruimte is verdubbeld, maar de sfeer is intiem en ongedwongen. “Behalve de uitstraling van de winkel is dat ook de kracht van ons enthousiaste team”, vertelt Kimmy. “Niks is ons te gek. De koffie staat klaar, er zijn gezellige zithoekjes we hebben een speciaal scanapparaat waarmee we verschillende looks kunnen aanbieden en er is een paskamer. We zijn de eerste vestiging in Nederland die naast een brede collectie schoenen (voor dames, heren en kinderen) ook dameskleding verkoopt. We zijn weer helemaal terug van weg geweest.”

Meer Omoda
Omoda schoenen winkelen centrum Dordrecht

Meer nieuws uit de stad!

Bekijk alles
Biesboschcentrum Dordrecht - Seizoensopening - Stenen Keet geopend
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids
Natuur

Seizoensopening Biesboschcentrum Dordrecht

28 maart 2024
Eten & Drinken
Nieuws
Video's

Paastip: Olala Chocola

26 maart 2024
Koens Brood Dordrecht
Nieuws

Nieuw in de Stad: Koen's Brood

22 maart 2024
Voorstraat Noord wandelen winkelen stel Pictura binnenstad lente Dordrecht
Blogs
Cultuur
Evenement & activiteiten

Pictura bestaat 250 jaar

19 maart 2024
Lichtspoor Biesbosch Biesboschcentrum Dordrecht
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids

Tips voor het Paasweekend

14 maart 2024
Uitgelichte afbeelding reel XSaraLou
Nieuws
Video's
Winkelen

Nieuwe hotspot: XSaraLou

06 maart 2024