Waarom juist op koopavond shoppen?

Iedere donderdag is het tot 21h00 koopavond in de binnenstad dus trek een paar fijne schoenen aan, want in de binnenstad vind je heel veel winkels, mooie merken en bijzondere boetiekjes met producten met unieke Dordtse producten. Of je nu op zoek bent naar electronica voor in huis,  een outfit voor jezelf of een uniek kado: bij de Dordtse winkeliers slaag je zeker.

En koopavond is uitermate geschikt voor een avondje relaxed en gezellig winkelen! We hebben de voordelen op een rijtje gezet!

1. Ruim 150 ondernemers heten je van harte welkom!

We gaan niet claimen dat alle winkels geopend zijn maar er zijn echt veel meer winkels open dan je denkt. Dus geen gesloten deuren maar een warm welkom bij jou favoriete winkelier! Check wel altijd even de openingstijden want enkele winkels sluiten om 20h00.

Benieuwd welke winkels allemaal geopend zijn?

Bekijk hier het overzicht.

 

2. De koopavond is net wat relaxter!

Geen stress op een drukke zaterdag of de drukte van zondag. Op koopavond kun je gewoon relaxed shoppen tot 21uur! En de winkeliers hebben de tijd om je vakkundig advies te geven, zo slaag je dus altijd!

Duifhuizen tassen koffers winkelen Bagijnhof Dordrecht

3. Gezelligheid op straat

De komende weken word je op straat verrast door wandelende bandjes in de stad. Onder andere The Classic Crooner, The Groovy Gents en SAXXL heten je welkom in de stad.

Met zn oude grammofoon zingt de Classic Crooner alle zoetgevooisde hits van weleer! Denk aan Sinatra, Elvis of Nat King Cole. Crooning is still alive!

De Groovy Gents bestaan uit drie heren die de weg weten op hun akoestische instrumenten. Met twee gitaren, contrabas en een beat worden covers uit de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 op hun eigen swingende manier neergezet.

SaXXL staat voor lekker herkenbare muziek, gespeeld door Gertjan Pasveer op zijn saxofoon. Een gevarieerde muzikale reis langs ‘Memory Lane’, voor elk wat wils.

4. Verwen jezelf met een avondje niet koken

Je kan je weekend natuurlijk ook alvast een dag eerder laten beginnen. Ga voor of na het winkelen heerlijk proeven bij Dordtse horeca of verwen je zelf met een lekker wijntje of speciaalbier om het weekend, gevoelsmatig, in te luiden!

Bekijk hier het overzicht
High wine terras BRUT terrastuin Dordrecht

Rebel with a Twist Dordrecht

Welke winkels zijn er open?

Stadscafé Rijke & Zn bockbier Dordrecht (1)

Afsluiten met een lekker drankje?