Locaties

Bike Store Dordrecht

Bike Store Dordrecht is met zijn frisse jonge en zeer hippe lifestyle winkels, gevestigd aan de Achterhakkers te Dordrecht en in Winkelcentrum Sterrenburg een frisse verschijning binnen de fietsenbranche. De winkels beschikken allen over een zeer ruim assortiment fietsen en accessoires, maar ook over een zeer ruime werkplaats.

Bike-Outlet Dordrecht in tegendeel is een eenvoudige maar doeltreffende winkel voor de klanten met een iets kleiner budget. Hier vindt u veel zeer scherp geprijsde fietsen. Dit kunnen overjarige A-merk fietsen zijn of speciaal voor u ingekochte partijen fietsen. Het motto hier is niet voor niets A-merk fietsen tegen B-merk prijzen! Met deze twee totaal verschillende winkels kunnen we de gehele markt bedienen en voor iedereen het juiste product bieden.

Onze drie ruim bemeten winkels bieden u voldoende keus. Wij hebben dan ook altijd +/- 350 fietsen op voorraad. Bij ons kunt u terecht voor de meest comfortabele stadsfiets, de hipste lifestyle fiets, de betrouwbaarste elektrische fiets, de lichtste hybride fiets, de meest flitsende sportfiets en ook de meest trendy kinderfiets. Verder bestaat ons assortiment ook uit vouwfietsen, tandems, ligfietsen, driewielers e.d.

Ook voor onderdelen en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Met de ruim bemeten aantal meters stelling gevuld met de nieuwste trends op het gebied van onderdelen en accessoires wordt de keuze wel erg gemakkelijk. Met een diverse keuze van alleen maar topmerken is er altijd wel iets te vinden naar uw smaak.

Om onze kwaliteit te waarborgen werken wij alleen maar samen met topmerken waaronder:
• Fietsen en elektrische fietsen van o.a.: Qwic, Trek, Cortina, Azor, Multicycle, Vogue fietsen, Hollandia en trendy merken als Roetz, Johnny Loco en Brik. Tevens beschikken wij over een ruim assortiment bakfietsen zowel in de reguliere uitvoering als elektrisch. Zo hebben wij bakfietsen van Johnny Loco, Troy en Bakfiets.nl.

• Regen- en fietskleding van AGU, Davanti en Happy Rainy Days

• Onderdelen en accessoires (ook sportief) van onder andere: Simson, Cordo, Topeak, Shimano en Brooks

• Fietstassen van: Basil, New looxs, Fastrider, Brooks, Thule en Agu

En niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kinderzitjes van merken zoals Thule/Yepp, BoBike en Quibble.

Ook leuk voor jou?

Fietsenwinkel

Mega Bike Dordrecht

Spuiboulevard 100
Fietsenwinkel
Elektronica & Multimedia
Woonwinkel
Cultuur
Galerieën en expositieruimtes

Het Magazijn

Voorstraat 180
Fietsenwinkel

Fietsmaat

Vriesestraat 128
Fietsenwinkel
Fietsverhuur

Rijwielshop Dordrecht

Stationsplein 6
Vinyl
Muziek(instrumenten)

Velvet Music

Voorstraat 180
Boeken & Tijdschriften
Kado & feestartikelen
Pinautomaten

Cigo Yalcin

Bagijnhof 2