Blogs, vlogs & tips

Dordrechts Museum; op 3 & 4 juli gratis voor Dordtenaren

Gratis toegang voor Dordtenaren

Zaterdag 3 en zondag 4 juli mogen alle Dordtenaren gratis naar het Dordrechts Museum. Het museum biedt dit weekend aan ter gelegenheid van de tentoonstelling I love Dordt.

De tentoonstelling was net een dag open toen het Dordrechts Museum in december vorig jaar, vanwege de landelijke lockdown, moest sluiten. Nu is het museum weer geopend en is I love Dordt eindelijk weer te zien.

Dordrechts Museum - Tuin - Dordrecht - terras

Wat kan ik tijdens de expositie zien?

In de tentoonstelling zijn ruim 400 persoonlijke voorwerpen van Dordtenaren te zien. Een bijzondere fiets, muziekinstrumenten, oude foto’s, tekeningen, een hoefijzer, bijzondere kledingstukken en nog heel veel meer. Minstens zo bijzonder zijn de verhalen achter deze voorwerpen. Samen brengen de spullen en verhalen een eerbetoon aan de stad, die 800 jaar bestaat.

Hoe claim ik mijn kaartjes?

Wie in Dordrecht woont of geboren is kan gratis het museum bezoeken, op vertoon van legitimatie of een recent poststuk met adres in Dordrecht.

Ook is het nodig om vooraf een gratis ticket met tijdslot te reserveren via de website van het museum. Daar zijn speciale tickets voor dit actieweekend verkrijgbaar.

Bestel direct je tickets
Dordrechts Museum, familie, expositie, kunst & cultuur, musea Dordrecht

Monumenten
Musea
Attracties
Oplaadpunt E-Bikes

Dordrechts Museum

Museumstraat 40
Zaalverhuur & Partylocaties
Frans
Internationaal
Diner
Terras
Vergaderlocaties

Art & Dining

Museumstraat 38