Omoda schoenen kinderen winkelen centrum Dordrecht (2)
Inspiratie & tips

Nieuws uit de stad

Wat veel Dordtenaren allang wisten, ontdekken ook steeds meer bezoekers van buiten de stad. Door haar historische havens, de nabijheid van Nationaal Park de Biesbosch, het gezellige centrum, de terrassen, cultuur en natuurlijk de verrassende winkels. Het is een plek waar steeds meer nieuwe trotse Dordtse ondernemingen hun deuren openen en bekende ketens hun winkels uitbreiden.

Steeds meer nieuwe initiatieven en uitbreidingen in de Dordtse binnenstad

Ontdek & (Er)vaar; passie voor Venetië van het noorden

Remy Balistreri (eigenaar van Ontdek Dordrecht) en Sirio Barone (eigenaar van Si Barone) hebben met Ontdek & (Er)vaar de handen ineengeslagen. Beide creatieve Dordtse ondernemers groeiden hard. Remy als aanbieder van stadswandelingen en uitjes en Sirio met zijn rondvaarten. Allebei hebben ze dezelfde ambitie: het moois van Dordrecht overbrengen met een kwalitatief hoogwaardig aanbod van arrangementen. En dat samen met andere lokale ondernemers. Op 7 juli openden ze hun gezamenlijke ticketshop en vertrekpunt aan de Voorstraat Noord. Een ideale centrale ligging met aan de achterkant de aanlegsteiger van Si Barone. “Een fijne zichtbare plek”, vertelt Remy. “Een prettige levendige uitvalsbasis voor onze arrangementen, maar ook voor deelname aan evenementen.” Ontdek & Er(vaar) is het hele jaar open van dinsdag t/m zondag.

Meer Ontdek & (Er)vaar
Ontdek en (er)vaar rondvaarten wandelen Dordrecht

Dordtse Omoda eerste met schoenen èn kleding

Filiaalmanager Kimmy Kompier is apetrots op de nieuwe compleet verbouwde Omoda aan het Bagijnhof. De verbouwing en uitbreiding heeft tien maanden geduurd, maar het resultaat mag er zijn. De ruimte is verdubbeld, maar de sfeer is intiem en ongedwongen. “Behalve de uitstraling van de winkel is dat ook de kracht van ons enthousiaste team”, vertelt Kimmy. “Niks is ons te gek. De koffie staat klaar, er zijn gezellige zithoekjes we hebben een speciaal scanapparaat waarmee we verschillende looks kunnen aanbieden en er is een paskamer. We zijn de eerste vestiging in Nederland die naast een brede collectie schoenen (voor dames, heren en kinderen) ook dameskleding verkoopt. We zijn weer helemaal terug van weg geweest.”

Meer Omoda
Omoda schoenen winkelen centrum Dordrecht

Meer nieuws uit de stad!

Bekijk alles
DRIJF rondvaarten havens groepen recreatie centrum Dordrecht (1)
Doe
Evenement & activiteiten
Kids
Nieuws
Ontdek

Nieuwe editie Dordrecht Maggezien #2

15 mei 2024
Dordt in Stoom - evenement - historische binnenstad Dordrecht - havens
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids

Dordt in Stoom: 3 dagen feest

14 mei 2024
Stadshotel Steegoversloot Christa's eten drinken horeca overnachten centrum Dordrecht (1)
Blogs
Eten & Drinken

5x lekker lunchen in hartje stad

10 mei 2024
Uitgelichte afbeelding reel Si Barone en Strada del Vino
Eten & Drinken
Vanaf het water
Video's

Rondvaart met Si Barone & Strada del Vino

07 mei 2024
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids

Evenementenseizoen van start!

01 mei 2024
Flo's Label winkelen damesmode Voorstraat centrum Dordrecht (1)
Blogs
Winkelen

Shoppen op Voorstraat West

24 april 2024