Omoda schoenen kinderen winkelen centrum Dordrecht (2)
Blogs, vlogs & tips

Nieuws uit de stad

Wat veel Dordtenaren allang wisten, ontdekken ook steeds meer bezoekers van buiten de stad. Door haar historische havens, de nabijheid van Nationaal Park de Biesbosch, het gezellige centrum, de terrassen, cultuur en natuurlijk de verrassende winkels. Het is een plek waar steeds meer nieuwe trotse Dordtse ondernemingen hun deuren openen en bekende ketens hun winkels uitbreiden.

Steeds meer nieuwe initiatieven en uitbreidingen in de Dordtse binnenstad

Ontdek & (Er)vaar; passie voor Venetië van het noorden

Remy Balistreri (eigenaar van Ontdek Dordrecht) en Sirio Barone (eigenaar van Si Barone) hebben met Ontdek & (Er)vaar de handen ineengeslagen. Beide creatieve Dordtse ondernemers groeiden hard. Remy als aanbieder van stadswandelingen en uitjes en Sirio met zijn rondvaarten. Allebei hebben ze dezelfde ambitie: het moois van Dordrecht overbrengen met een kwalitatief hoogwaardig aanbod van arrangementen. En dat samen met andere lokale ondernemers. Op 7 juli openden ze hun gezamenlijke ticketshop en vertrekpunt aan de Voorstraat Noord. Een ideale centrale ligging met aan de achterkant de aanlegsteiger van Si Barone. “Een fijne zichtbare plek”, vertelt Remy. “Een prettige levendige uitvalsbasis voor onze arrangementen, maar ook voor deelname aan evenementen.” Ontdek & Er(vaar) is het hele jaar open van dinsdag t/m zondag.

Meer Ontdek & (Er)vaar
Ontdek en (er)vaar rondvaarten wandelen Dordrecht

Dordtse Omoda eerste met schoenen èn kleding

Filiaalmanager Kimmy Kompier is apetrots op de nieuwe compleet verbouwde Omoda aan het Bagijnhof. De verbouwing en uitbreiding heeft tien maanden geduurd, maar het resultaat mag er zijn. De ruimte is verdubbeld, maar de sfeer is intiem en ongedwongen. “Behalve de uitstraling van de winkel is dat ook de kracht van ons enthousiaste team”, vertelt Kimmy. “Niks is ons te gek. De koffie staat klaar, er zijn gezellige zithoekjes we hebben een speciaal scanapparaat waarmee we verschillende looks kunnen aanbieden en er is een paskamer. We zijn de eerste vestiging in Nederland die naast een brede collectie schoenen (voor dames, heren en kinderen) ook dameskleding verkoopt. We zijn weer helemaal terug van weg geweest.”

Meer Omoda
Omoda schoenen winkelen centrum Dordrecht

Meer nieuws uit de stad!

Bekijk alles
Boer'n Bontje eten drinken Dordrecht (1)
Blogs
Nieuws

Nieuws uit de stad #20

27 maart 2023
Dordt Vlogt het is lente
Nieuws
Vlogs

Dordt vlogt: Het is lente!

23 maart 2023
VVV Dordrecht winkelen Dordtse producten Dordrecht (1)
Blogs
Nieuws

VVV winkel metamorfose

19 maart 2023
Stadhuis MEES home & concept store winkelen vriendinnen Dordrecht
Blogs
Nieuws

Nieuws uit de stad #19

13 maart 2023
Pagina UITagenda Scharrelkids IVN Dordrecht - foto stock
Blogs
Kids
Nieuws

Trek je agenda maar: aangename (lente!)uitjes

01 maart 2023
Blogs
Nieuws

Dordtse restaurants in de Gault&Millau gids

27 februari 2023