Berichten

Nieuws uit de stad

Het licht aan het einde van coronatunnel straalt. Het gaat gelukkig de goede kant op. Dat is ook terug te zien aan de gezellige bedrijvigheid in de Dordtse binnenstad. De winkels, horeca en cultuur zijn weer open en nieuwe originele initiatieven starten. Laat je verrassen bij de uitgebreide Stadsbranderij en TianDe by Adri. En let op: deze week valt er een bijzondere ansichtkaart bij je op de deurmat! Februari is nu al een fantastische start van een schitterend voorjaar.

Weer gezellige bedrijvigheid in het centrum van de stad

Uitbreiding Stadsbranderij:
verse koffie en thee voor fijnproevers

De gezellige en heerlijk ruikende Stadsbranderij is met de ingebruikname van het naastgelegen pand (hier zat voorheen House of Beauty) twee keer zo groot geworden. Een verdubbeling van ruimte betekent ook meer mogelijkheden. Daar weten de ondernemende eigenaren van het familiebedrijf wel raad mee. “We hebben een professionele keuken gekregen, een kleine lunchkaart, meer zitplaatsen en een uitbreiding van de winkel waar we onder andere onze wekelijks vers gebrande koffie en koffie-apparatuur verkopen”, vertelt mede-eigenaar Ben van der Stoep enthousiast. “In december hebben we tweeëneenhalve week kunnen genieten van de verbouwing voor de lockdown. Maar het succes was groot en smaakt naar meer. We zijn er in alle opzichten op vooruit gegaan.”

Meer Stadsbranderij
Stadsbranderij Dordrecht eten drinken horeca

Traditionele Oost-Aziatische producten bij
TianDe by Adri

De eerste Nederlandse (web)winkel met gezondheids- en schoonheidsproducten van het merk TianDe zit in Dordrecht. De traditionele Oost-Aziatische producten zijn gebaseerd op oude genezings- en spirituele tradities en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De uit Tsjechië afkomstige trotse eigenaresse is Adriana Celik. De onderneemster gebruikte ze vaak in haar moederland en verbaasde zich er eigenlijk al jaren over dat het hier nergens te verkrijgen was. Het werd tijd om daar verandering in te brengen. Voilá, sinds 7 februari is daar TianDe by Adri in de gezellige Vriesestraat. “Het bijzondere van deze producten? Ze werken echt heel goed. Ze doen wat ze beloven op het gebied van gezondheid, schoonheid en hygiëne.” TianDe by Adri is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Ontdek TianDe by Adri

 

TianDe by Adri winkel verzorging Dordrecht

Kom gezellig naar de stad
#LeefLokaal #SameninDordrecht

We mogen weer! Eindelijk weer gezellig naar de stad, rondsnuffelen in je favoriete boetiekjes, naar de film, het museum en samen proosten op het weekend. Graag nodigen Dordrecht Marketing & Partners en de gemeente Dordrecht alle inwoners uit om (uiteraard rekening houdend met de dan geldende maatregelen) te komen genieten van alles wat we zo hebben gemist. Ze doen dit met een originele ansichtkaartcampagne. Deze week valt er bij alle Dordtenaren een ansichtkaart op de mat met een mooie illustratie van Petra Brouwer (dordtsehuisjes.nl). De kaart bevat de oproep: kom weer genieten van het Dordrecht dat je hebt moeten missen en ondersteun de lokale ondernemers. Leuke bonus is de gratis shopping bag die mensen tot 27 februari op kunnen halen bij de VVV. Deze canvas tas bevat eveneens een illustratie van Petra. Leuk én handig voor al je lokale inkopen. Kom je ook? Want als we samen zijn is Dordrecht op zijn mooist! #samenindordrecht

Leef lokaal #SamenInDordrecht!

Meer nieuws uit de stad!

Bekijk alles
Ferdi Frencis Dordrecht luchtfoto
Blogs

Te doen in de ochtend

26 september 2022
Omoda schoenen kinderen winkelen centrum Dordrecht (2)
Blogs
Kids
Nieuws

Nieuws uit de stad #15

22 september 2022
Nieuwe Dordtse Biesbosch fietsen gezin natuur Dordrecht
Blogs
Kids

Genieten in de Nieuwe Dordtse Biesbosch en De Elzen

20 september 2022
Thumbnail Dordt Vlogt Nieuws uit de Stad 11
Nieuws
Vlogs

Dordt vlogt: Nieuw in Dordrecht! #11

15 september 2022
Dordrecht Pakt Uit 2022
Blogs
Nieuws

Stad op Stelten tijdens Dordrecht Pakt Uit

12 september 2022
Dordt Vlogt miniatuur - Dordrecht Pakt Uit
Nieuws
Vlogs

Dordt Vlogt: Dordrecht Pakt Uit

10 september 2022