Inspiratie & tips

Nieuws uit de stad

Het licht aan het einde van coronatunnel straalt. Het gaat gelukkig de goede kant op. Dat is ook terug te zien aan de gezellige bedrijvigheid in de Dordtse binnenstad. De winkels, horeca en cultuur zijn weer open en nieuwe originele initiatieven starten. Laat je verrassen bij de uitgebreide Stadsbranderij en TianDe by Adri. En let op: deze week valt er een bijzondere ansichtkaart bij je op de deurmat! Februari is nu al een fantastische start van een schitterend voorjaar.

Weer gezellige bedrijvigheid in het centrum van de stad

Uitbreiding Stadsbranderij:
verse koffie en thee voor fijnproevers

De gezellige en heerlijk ruikende Stadsbranderij is met de ingebruikname van het naastgelegen pand (hier zat voorheen House of Beauty) twee keer zo groot geworden. Een verdubbeling van ruimte betekent ook meer mogelijkheden. Daar weten de ondernemende eigenaren van het familiebedrijf wel raad mee. “We hebben een professionele keuken gekregen, een kleine lunchkaart, meer zitplaatsen en een uitbreiding van de winkel waar we onder andere onze wekelijks vers gebrande koffie en koffie-apparatuur verkopen”, vertelt mede-eigenaar Ben van der Stoep enthousiast. “In december hebben we tweeëneenhalve week kunnen genieten van de verbouwing voor de lockdown. Maar het succes was groot en smaakt naar meer. We zijn er in alle opzichten op vooruit gegaan.”

Meer Stadsbranderij
Stadsbranderij Dordrecht eten drinken horeca

Traditionele Oost-Aziatische producten bij
TianDe by Adri

De eerste Nederlandse (web)winkel met gezondheids- en schoonheidsproducten van het merk TianDe zit in Dordrecht. De traditionele Oost-Aziatische producten zijn gebaseerd op oude genezings- en spirituele tradities en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De uit Tsjechië afkomstige trotse eigenaresse is Adriana Celik. De onderneemster gebruikte ze vaak in haar moederland en verbaasde zich er eigenlijk al jaren over dat het hier nergens te verkrijgen was. Het werd tijd om daar verandering in te brengen. Voilá, sinds 7 februari is daar TianDe by Adri in de gezellige Vriesestraat. “Het bijzondere van deze producten? Ze werken echt heel goed. Ze doen wat ze beloven op het gebied van gezondheid, schoonheid en hygiëne.” TianDe by Adri is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Ontdek TianDe by Adri

 

TianDe by Adri winkel verzorging Dordrecht

Kom gezellig naar de stad
#LeefLokaal #SameninDordrecht

We mogen weer! Eindelijk weer gezellig naar de stad, rondsnuffelen in je favoriete boetiekjes, naar de film, het museum en samen proosten op het weekend. Graag nodigen Dordrecht Marketing & Partners en de gemeente Dordrecht alle inwoners uit om (uiteraard rekening houdend met de dan geldende maatregelen) te komen genieten van alles wat we zo hebben gemist. Ze doen dit met een originele ansichtkaartcampagne. Deze week valt er bij alle Dordtenaren een ansichtkaart op de mat met een mooie illustratie van Petra Brouwer (dordtsehuisjes.nl). De kaart bevat de oproep: kom weer genieten van het Dordrecht dat je hebt moeten missen en ondersteun de lokale ondernemers. Leuke bonus is de gratis shopping bag die mensen tot 27 februari op kunnen halen bij de VVV. Deze canvas tas bevat eveneens een illustratie van Petra. Leuk én handig voor al je lokale inkopen. Kom je ook? Want als we samen zijn is Dordrecht op zijn mooist! #samenindordrecht

Leef lokaal #SamenInDordrecht!

Meer nieuws uit de stad!

Bekijk alles
Vlaggen Koningsdag Dordrecht
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids

Vier Koningsdag!

23 april 2024
Uitgelichte afbeelding reel Bluebirds
Nieuws
Video's
Winkelen

Nieuwe winkel: Bluebirds in the Backyard

18 april 2024
Huis Arrest winkelen interieur Vriesestraat centrum Dordrecht (1)
Blogs
Eten & Drinken
Nieuws
Winkelen

Nieuws uit de stad #29

16 april 2024
Biesboschcentrum - Wandelen Griendmuseumpad 1
Blogs
Fietsen
Kids
Natuur
Wandelen

Natuur ontwaakt

10 april 2024
Uitgelichte afbeelding reel Lentezon
Eten & Drinken
Nieuws
Video's

Genieten van de lentezon!

09 april 2024
Stadshotel Steegoversloot Christa's lunchen eten drinken horeca overnachten centrum Dordrecht
Doe
Evenement & activiteiten
Nieuws
Ontdek

NIEUW: Dordrecht Maggezien #1

03 april 2024