UITagenda

The Smiths by The Smiths Presumably & Joy Division by Curtis (Black-Out 12th Edition)

vr 6 sep. 2024
20:00

The Smiths Presumably
The Smiths Presumably is een tribute band van The Smiths en Morrissey, één van de meest invloedrijke bands en eigenzinnige artiesten uit de rockgeschiedenis.

The Smiths Presumably speelt de grootste hits van The Smiths en Morrissey – krachtig, accuraat en vol overgave- van This Charming Man, Bigmouth Strikes Again en There Is A Light That Never Goes Out tot Suedehead, Everyday Is Like Sunday en First Of The Gang To Die.

De aantrekkingskracht van The Smiths en Morrissey blijft torenhoog, zoals bijvoorbeeld blijkt uit de heruitgave van The Queen Is Dead en de vele referenties naar Smiths en Morrissey-songs in films als Bumblebee en series als Black Mirror. In zowat alle populaire indiebands van tegenwoordig waart de geest van The Smiths nog rond.

Morrissey-aficionado Jürgen Wendelen charmeert en overtuigt al sinds 2005 fans wereldwijd met accurate en innemende shows, 12 jaar lang in de internationaal geprezen UK tribute band The Smiths Indeed, daarna in Morrissey Indeed en nu in The Smiths Presumably. Zijn stem, uitstraling, looks en stage-act herinneren je aan de glansperiode van de Britse zanger. In haar korte bestaan speelde The Smiths Presumably al bijzonder gesmaakte shows in o.a. Antwerpen, Nederland, Keulen, Manchester (The Factory), London, Leeds, Birmingham, Southend, Ramsgate en Hull.

Joy Division by Curtis
Ze verworven de voorbije 10 jaren bij pers en publiek de reputatie als de beste Joy Division Tribute band op het Europese vasteland. Ook van over het Kanaal komen lovende perswoorden onze richting uitgewaaid. Tijdens hun – door Covid gekortwiekte – tour door Spanje speelden deze Gentenaren op de valreep nog voor enkele uitverkochte zalen in Barçelona, voor die genadeloos op slot gingen… en toen werd het even stil. Tot nu…

Gratis entree met je Dordtpas! Wil je dit concert bezoeken? Neem dan uiterlijk 1 week voor het evenement via e-mail contact op met publiciteit@bibelot.net. Geef aan welk evenement je wilt bezoeken en vermeld daarbij ook je pasnummer. Het ticket ontvang je digitaal van Bibelot via e-mail. Met dit ticket kun je de zaal betreden. Alvast veel plezier! Let op, er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar! OP = OP

Vergelijkbare evenementen

Muziek

Memphis Maniacs – Farewell Tour

vr 4 apr. 2025 21:00
Muziek

OPACITY X SANTØS INVITES

za 16 nov. 2024 15:00
Muziek

Wild Romance

vr 4 okt. 2024 20:00
Muziek

Eclecta

za 21 sep. 2024 23:55
Muziek

Extended Dimensions

za 3 aug. 2024 21:00
Muziek

Resonant

za 20 jul. 2024 21:00