Purper Interior winkelen kinderen fiets Nieuwstraat lente Dordrecht

Tips voor dit weekend

We geven je graag wat tips voor een geslaagd weekend. Kijk vooral ook in de uitagenda voor het totale aanbod van leuke activiteiten.

Verrassende stadswandelingen

De lente komt eraan en het moment om de stad weer te ontdekken. Er zijn ieder weekend diverse wandelingen met gidsen. Soms met inclusief rondvaart of een lekker hapje, maar altijd de moeite waard.

Kijk in de agenda naar het overzicht aan mogelijkheden. En het mooie is je hoeft niet met een groep te komen. Ook in je eentje ben je van harte welkom!

Stadswandeling groepen Hofstraat sightseeing cultuur historie Dordrecht

Activiteiten rondom 4 en 5 mei

Rondom Dodenherdenking en de viering van 5 mei zijn er diverse activiteiten in de stad.

Naast de tradtionele 2 minuten stilte zijn er ook speciale wandelingen en concerten in de stad. Kijk in de uitagenda voor de programmering.

Binnenkort in Dordrecht

Evenement

Kunsthoofd

zo 28 jul. 2024 12:00
Evenement
Muziek

Brand Parkies - The Deputees

ma 29 jul. 2024 19:30
Evenement
Markten

Pasar Malam Istimewa

zo 4 aug. 2024 - wo 7 aug. 2024

Hof op Zondag

Vier je vrijheid op Bevrijdingsdag tijdens de eerste HOF op zondag bij Hof van Nederland! HOF op zondag is een maandelijks terugkerend evenement met verrassende activiteiten voor de hele familie. Schuif aan bij een workshop ‘Ontwerp je eigen T-shirt’, doe mee met een rondleiding ‘In gesprek over vrijheid’, ervaar de live performances en muziek in het museum of luister naar gesprekken over vrijheid en kunstenaars in oorlogstijd in de Vrijplaats.

Op deze dag geldt een gereduceerd tarief van €2,- entree. Toegang voor kinderen is altijd gratis.

Bezoek de Kunst en Antiekmarkt

Iedere eerste zondag van de maand is er een gezellige kunst- en antiekmarkt op het Nieuwkerksplein. Tegelijk zijn de meeste kunst-, antiek- en curiosawinkeltjes extra geopend tijdens Kunstondje Dordt.

Op de kunst- en antiekmarkt vind je misschien wel dat perfecte tafeltje waar je al zo lang naar op zoek bent, of dat schattige prentje en misschien wel een leuk vintage jurkje.

Vanaf 14.00 uur wordt het nog gezelliger op het plein, want dan is er ook live muziek. Uiteraard is er ook een lekker hapje en drankje verkrijgbaar.

Kunst- en Antiekmarkt Nieuwkerksplein evenementen Dordrecht (12)

Ook leuk in Dordrecht

Frans
Borrel
High wine

Net geopend: Wijnbar Ary & Co

Scheffersplein/Tolbrugstraat 11
Overige

Nieuw: Game Empire

Bagijnhof 60
Restaurant de Crimp lunch horeca Dordrecht
Blogs
Eten & Drinken

5x lekker lunchen

22 november 2023