Purper Interior winkelen kinderen fiets Nieuwstraat lente Dordrecht

Tips voor dit weekend

We geven je graag wat tips voor een geslaagd weekend. Kijk vooral ook in de uitagenda voor het totale aanbod van leuke activiteiten.

Verrassende stadswandelingen

De lente komt eraan en het moment om de stad weer te ontdekken. Er zijn ieder weekend diverse wandelingen met gidsen. Soms met inclusief rondvaart of een lekker hapje, maar altijd de moeite waard.

Kijk in de agenda naar het overzicht aan mogelijkheden. En het mooie is je hoeft niet met een groep te komen. Ook in je eentje ben je van harte welkom!

Stadswandeling groepen Hofstraat sightseeing cultuur historie Dordrecht

Stappen op zaterdag

Ook dit weekend zijn er weer leuke feestjes in de stad!

Dansen in het Donker is terug! Op 12 april wordt de bovenzaal van Stadsbrasserie de Witt omgetoverd tot disco, compleet met DJ’s in de bioscoopzalen. Na een geslaagde eerste uitverkochte editie belooft de tweede editie nog grootser te worden.

QMusic The Party Bereid je zaterdag 13 april voor op een muzikale achtbaan vol foute hits, een overdaad aan glitter en glamour, en natuurlijk een flinke dosis feestplezier. Want het is tijd voor Qmusic The Party 4 Uur Fout in Bibelot. Laat je verrassen door een zee van kleurrijke flamingo’s, de gekste slingers en een regen van confetti.

Into the Darklands. Na vijf jaar in het lange gras, organiseert Dark Descent op 13 april opnieuw het Into The Dark Lands-feest op haar thuisbasis in Bibelot, de industriële hardcore huiskamer. Mis de familiereünie niet!

Energiehuis Bibelot Machine 3 Dordrecht

Binnenkort in Dordrecht

Evenement
Overige activiteiten

Dordt Pakt Uit!

za 20 apr. 2024 10:00
Evenement
Markten

83ste Bijen- en Honingmarkt

za 20 apr. 2024 10:00
Evenement
Overige activiteiten
Voor kids

Voorjaarskermis Dubbeldam

wo 24 apr. 2024 - zo 28 apr. 2024

De natuur staat in bloei: ga heerlijk het groen in!

Nu het weer voorjaar is, merk je goed dat de natuur ontwaakt. Er zijn overal bloemetjes te zien, het weer knapt op en daarmee ook het groen om ons heen. Ga lekker de natuur in om de leukste plekjes in de buurt te ontdekken!

In onze nieuwe blog geven we je allerlei tips om te genieten van al het groen op ons eiland.

Biesboschcentrum - Wandelen Griendmuseumpad 1

Geniet van een proeverij bij Rutte

Wist je dat de gins en jenevers van Distilleerderij Rutte nog altijd op dezelfde manier worden gemaakt als de oprichter Simon Rutte in 1872 dat deed?

Ieder weekend zijn er diverse proeverijen in bij Rutte, je hoeft hiervoor niet met een groep te zijn. Tijdens de proeverij neemt een gastheer of gastvrouw je mee in de historie van Rutte en vertelt alles over het proces van distilleren en extraheren. Na de rondleiding proef je verschillende gins, jenevers en likeuren.

Ontdek meer in Dordrecht

Koens Brood Dordrecht
Nieuws

Nieuw in de Stad: Koen's Brood

22 maart 2024
Uitgelichte afbeelding reel XSaraLou
Nieuws
Video's
Winkelen

Nieuwe hotspot: XSaraLou

06 maart 2024
Restaurant de Crimp lunch horeca Dordrecht
Blogs
Eten & Drinken

5x lekker lunchen

22 november 2023