Doe Dordrecht Kado lokale cadeaukaart Dordrecht
Inspiratie & tips

Het perfecte geschenk: Doe Dordrecht Kado!

Doe Dordrecht Kado is de nieuwe lokale cadeaukaart van Dordrecht. Een écht Dordts cadeau te besteden bij meer dan 100 Dordtse winkels en horecagelegenheden of te gebruiken voor culturele uitjes.

Een origineel geschenk voor iemand die je liefhebt én een mooi gebaar naar de lokale ondernemers!

NIEUW: Doe Dordrecht Kado!

Met deze cadeaukaart shop je lokaal en je steunt de ondernemers die bijdragen aan een gezellige binnenstad en de winkelcentra. Een bon die je kunt verzilveren in één van de vele winkels in de stad, maar ook om mee te genieten in je favoriete restaurant of voor een verrassend uitje. Het is het perfecte geschenk om te geven en nog leuker om het te ontvangen. De keuze uit Dordtse winkels die meedoen is reuze. “Het is een enorme mix”, vertelt Danny den Braber van Dordrecht Marketing & Partners. “En er komen nog altijd nieuwe ondernemers bij. Hoe meer deelnemers, hoe beter natuurlijk.” Een hippe broek, etentje, film, nieuwe schoenen, nieuw kapsel of een lekkere taart? Het kan allemaal en het is ook nog eens sociaal richting de Dordtse ondernemers.

Doe Dordrecht Kado lokale cadeaukaart Dordrecht

Bon voor iedereen

De bon is de doorontwikkeling van het eindejaarsgeschenk dat medewerkers van de gemeente Dordrecht vorig jaar ontvingen, dat was een tegoedbon om te besteden bij Dordtse ondernemers. Het doel van de Doe Dordrecht Kadobon is een jaar later nog hetzelfde: support your locals en draag zo bij aan een gezellige binnenstad. Het grote verschil met vorig jaar is dat deze bon voor iedere Dordtenaar het gehele jaar door te koop is. Inwisselen kan bij fysieke winkels, maar vaak ook online via de webshop van deelnemende winkeliers. Het is zelfs mogelijk om de bonnen ook telefonisch of per mail te verzilveren, mocht dit onverhoopt nodig zijn.

Doe Dordrecht Kado lokale cadeaukaart Dordrecht

Typisch Dordts

De bon is te koop bij de VVV aan de Spuiboulevard 99 of online via www.doedordrechtkado.nl. Je kunt zelf de waarde van de bon bepalen. Bij online bestellingen is het mogelijk om, tegen een kleine meerprijs, een persoonlijke boodschap op de bon te plaatsen. De bon is zo nog persoonlijker en leuker om te krijgen én te geven. Het is bovendien mogelijk om de bon in delen te besteden bij verschillende ondernemers. “Het is een typisch Dordts geschenk voor Dordtenaren of vrienden en familie van buiten de stad. De ontvanger kan iets kiezen naar wens en je ondersteunt de Dordtse ondernemers. De bon is het perfecte kerstcadeau, en het is zeker ook interessant voor Dordtse bedrijven die op een originele manier hun medewerkers willen verrassen en bedanken voor hun inzet.”

Doe Dordrecht Kado lokale cadeaukaart Dordrecht Vos & VD Leer

Wat maakt de Doe Dordrecht Kadobon zo leuk?

  • Een origineel en écht Dordts cadeau
  • Eenvoudig online te bestellen of te koop bij de VVV (Spuiboulevard 99)
  • Je steunt de lokale ondernemer
  • Te besteden bij de horeca en winkeliers in verschillende branches
  • Cadeaubedrag in delen besteedbaar

De Doe Dordrecht Kadobon is een initiatief van de gemeente Dordrecht, Dordrecht Marketing & Partners en de POBD (Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht).

Alles over de Doe Dordrecht Kadobon
Doe Dordrecht Kado lokale cadeaukaart Dordrecht Coffeelicious