DRIJF Dordrecht sup kano's Biesbosch Stayokay
Inspiratie & tips

SUP- en kanoverhuur DRIJF bij hotspot Stayokay

De samenwerking met Stayokay is een win-winsituatie vertelt Jacob van Poppel, samen met Pim Baan eigenaar van DRIJF Dordrecht, enthousiast. “Stayokay is een echte hotspot in de Biesbosch. Voor ons is het geweldig om vanuit deze droomlocatie SUP’s, kajaks en kano’s te verhuren. Het is een prachtig startpunt voor een tocht over het water en natuurlijk ook de mooiste en leukste manier om het uitgestrekte natuurgebied in alle rust te ontdekken. De gasten van Stayokay zijn er blij mee, maar ook andere sportievelingen zijn natuurlijk van harte welkom.”

Het is een prachtig startpunt voor een tocht over het water en natuurlijk ook de mooiste en leukste manier om het uitgestrekte natuurgebied in alle rust te ontdekken.

Picknicken op eilandjes

“We hebben uitgestippelde routes, maar je kunt natuurlijk ook zelf op pad. We hebben een breed assortiment: één- en tweepersoons kajaks, driepersoons Canadese kano’s en SUP’s. Genoeg voor bedrijfsuitjes of andere grotere groepen. Het is een mooie actieve aanvulling op de boottochten en arrangementen op het water die we al organiseren. Het kan een onderdeel zijn van een complete dag, maar we hebben gemerkt dat mensen ook graag voor een langere tijd huren, bijvoorbeeld om tussendoor aan te leggen op een van de mooie eilandjes om daar lekker te picknicken of te relaxen.”

DRIJF Dordrecht kano's kanoverhuur Stayokay Biesbosch

Organiseren van toertjes

“In de toekomst willen we uitbreiden met het organiseren van toertjes en instructies, bijvoorbeeld als er groepen van scholen komen. Het paasweekend zijn we voor het eerst begonnen. Ondanks het frisse weer, hebben we toen al aardig wat verhuurd. Het wordt alleen nog maar leuker als het straks warmer wordt. We hebben er ontzettend veel zin in.” De SUP’s, kano’s en kajaks, maar ook de boottochten zijn heel makkelijk online te reserveren. Op de website staan de mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheid.

DRIJF Dordrecht, Baanhoekweg 25, Dordrecht.

DRIJF Dordrecht SUP Biesbosch Stayokay

Nóg meer avontuur in de Biesbosch

Dordt Vlogt | e-chopper binnenstad & Biesbosch
Fietsen
Natuur
Ontdek
Vlogs

Cruisen door Dordrecht

23 april 2021
Ecolodge Zuileshoeve Biesbosch Dordrecht
Blogs
Natuur
Overnachten

Natuurlijk wegdromen in de Ecolodge

04 mei 2021