Locaties

B&B De Biesburcht

Aan de rand van Dordrecht, met het Nationaal Park de Biesbosch als achtertuin, is in een moderne 2-onder-1- kap woning Bed and Breakfast de Biesburcht gevestigd. De Biesburcht is een gemoedelijke, kleinschalige B & B met twee comfortabele kamers en een luxe gastenbadkamer op de eerste etage.

De gasten kunnen gebruik maken van het dakterras met uitzicht op de Biesbosch polders. Ook de tuin (in voorjaar 2016 geheel vernieuwd) met loungeset nodigt uit voor een ontspannen verblijf. Met het geluid van de ruisende populieren en de loeiende koeien op de achtergrond komt u hier geheel tot rust.

De auto kan op eigen terrein geparkeerd worden en voor fietsen is er een afsluitbare fietsenstalling (met elektriciteit) aanwezig. Onze gasten kunnen gratis gebruik maken van enkele fietsen.

B&B de Biesburcht is rookvrij (buiten op het dakterras mag natuurlijk wel gerookt worden) en er worden geen huisdieren toegelaten.

B&B de Biesburcht is een ideaal vertrekpunt voor het maken van fiets en wandeltochten in de schitterende natuur van Nationaal Park De Biesbosch en een bezoek aan de historische binnenstad van Dordrecht.

Vergelijkbare locaties

Bed & Breakfasts

B&B First Class English

Grotekerksbuurt 35
Bed & Breakfasts
Overnachten

Arthouse B&B

Vest 96
Bed & Breakfasts
Overnachten

TOF Slapen

Knolhaven 44
Bed & Breakfasts

B&B Je van het

Beekenstein 82
Bed & Breakfasts
Bijzondere locaties
Nationaal Park de Biesbosch

Ecolodge

Merwelanden 39
Bed & Breakfasts

Slapen in de Warmoes

Warmoezierspad 1