Locaties

Klein Afrika

Klein-Afrika is geopend in november 2020. Eigenaren Ruud en Hennie Stokman hebben door de coronacrisis de stap genomen om een Afrikaans afhaalrestaurant te openen in Dordrecht op de Vriesestraat, omdat er in de regio nog geen Afrikaans eten verkrijgbaar was.

Onder meer verkrijgbaar is de AFRIPAN-078, een pan gevuld met zeven heerlijkheden uit verschillende landen van Afrika. De Afripan wordt thuis opgewarmd en zo kun je heerlijk Afrikaans thuisdineren om toch die lekkere smaak van het Afrikaanse eten te kunnen ervaren. Het unieke concept van Klein-Afrika is een aanwinst voor Dordrecht.

Alle ingrediënten van de authentieke recepten zijn vers en zelf gesneden. Al het vlees is Halal en er wordt veel groenten gebruikt in de gerechten. Ook wordt er rekening gehouden met alle diëten – zo zijn bijna alle gerechten op de menukaart veganistisch te bestellen – en zijn de verpakkingen biologisch, dus afbreekbaar.

Kom eens Afrikaans afhalen middenin het historische centrum van Dordrecht. Door de diversiteit aan gerechten op het menu is er altijd wel iets nieuws om uit te kiezen. De gezonde, lekkere en unieke Afrikaanse gerechten bij Klein-Afrika brengen je helemaal in Afrikaanse sferen! Proef, beleef en ervaar Afrika en leer op deze manier meer over de Afrikaanse cultuur.

Ook leuk voor jou?

IJssalon

De IJswinckel Damplein

Damplein 1a
Bezorgen & afhalen
Vega(n)
Lunch
Koffiebar
Koffie & thee

Bio Bodega

Voorstraat 435
Vega(n)
Diner
Lunch
Ontbijt

Rebel Rebel

Houttuinen 32
Lunch
Restaurants buiten het centrum
Terras
Nationaal Park de Biesbosch
Bed & Breakfasts
Vergaderlocaties

De Zuileshoeve

Merwelanden 39
Frans
Diner
Lunch
Terras

Aan de Spuihaven

Spuiboulevard 3
Pannenkoeken/Poffertjes
Met kids

Pancake District

Voorstraat 332