Inspiratie & tips

Nieuw in de VVV webshop

De VVV webshop is aangevuld met leuke nieuwe Dordtse producten! Neem snel een kijkje en laat je inspireren. Zo is er een leuke verjaardagskalender en familie weekplanner, is er genoeg te lezen, zijn er knutselschapen en een stoere Dordrecht zwart-wit lijn.

Ontdek nu de nieuwe Dordtse producten in de VVV webshop

Dordtse Huisjes

Petra Brouwer tekent de mooiste Dordtse gebouwen en huizen op aanvraag maar heeft ook hele leuke artikelen met Dordtse Huisjes voor iedereen. Zo is er een handige familie weekplanner (€18,95) met elke 4 weken een ander Dordts Huisje erop. Er is ruimte voor wel 5 namen en ook nog plek voor een to-do lijstje. Zo heb je een handig overzicht per week die er ook nog eens heel gezellig uitziet! Ook handig: je kan er elk moment mee beginnen want er zijn geen weeknummers aan verbonden. De verjaardagskalender van Dordtse Huisjes (€15,95) is ook een feestje om in huis te hebben. Elke maand een nieuw Dordts Huisje en genoeg plek om alle jarigen op te schrijven. Deze producten zijn ook leuk om als typisch Dordts cadeau te geven.

Dordtse huisjes familie weekplanner

Dordtse zwart-wit lijn

Er is in 2022 ook een nieuwe stoere lijn met Dordtse producten ontwikkeld. De producten hebben allemaal een stoer zwart-wit ontwerp waarbij Dordrecht op allerlei manieren geschreven is. Er zijn tal van producten in de webshop verkrijgbaar. Zo zijn er servetten, notitieboeken, boxers en sokken. Voor de echte keukenprins(es) zijn er ovenwanten, een schort, theedoek en een pannenlap. Ook is er een grote mok in zwart-wit met stoere letters erop. Kortom, leuke en originele cadeaus, voor iedere gelegenheid! De prijzen variëren van €3,95 tot en met €13,95.

Schapenkoppen

Dordtenaren worden ook wel schapenkoppen genoemd, daarom zijn er allerlei leuke schapen artikelen te koop in de VVV webshop. Bijvoorbeeld een zacht knuffeltje voor €14,95 voor de kleine schaapjes. Voor de oudere kinderen is er een kartonnen schaap voor €7,95 wat je zelf in elkaar zet en daarna kunt versieren. Ook is er een glitter schaap sleutelhanger voor €4,25 of een magneetje voor op de koelkast (€4,50). Op zoek naar een cadeautje voor een snoepkont? Een blikje Dordtse Schapenkeutels (€5,95) is altijd goed en tovert ongetwijfeld een lach op het gezicht!

kartonnen-schaapje-naturel1.jpg

Lettervoer

Het boek Nederland heeft Alles (€20,00) van Nicolette van Dam en Bas Smit is te koop in de VVV webshop. Bas en Nicolette zijn ook in Dordrecht geweest en delen hier de leukste tips over. Ze zijn voor het schrijven van dit boek in alle provincies geweest dus dit boek is overal in Nederland te gebruiken. Ook zijn er veel interessante achtergrondverhalen te koop in de webshop (€4,75 per stuk), zo kom je alles te weten over Italianen in Dordrecht, de Dordtse hofjes, Sint Elisabethsvloed en nog veel meer. Dordrecht en de Drechtsteden vanuit de wolken (€39,95) is een echte aanrader voor wie geïnteresseerd is in prachtige beelden.

boek Nederland heeft alles

Meer in Dordrecht

Doe Dordrecht kadobon kadokaart cadeaus

Doe Dordrecht Kadobon

Buku Kopi vintage tweedehands winkelen Dordrecht

Winkels

Dordt Vlogt Sint Elisabethsvloed Dordrecht

Meer nieuws

Cultuur en uitgaan schouwburg kunstmin theater Dordrecht

Cultuur

Horeca