Juwelier Avenue - Dordrecht - Bagijnhof - juwelier - sieraden
Inspiratie & tips

Verras je vader!

Inmiddels is er alweer veel open, dus er zijn volop veel leuke dingen te doen samen met je vader op Vaderdag. Maar vergeet ook de leuke Vaderdag cadeaus niet: van echte Dordtse producten tot de ultieme gadgets voor topvaders!

Vaderdag vindt dit jaar plaats de dag voor de langste en eerste échte zomerdag van het jaar, zondag 20 juni.

Verras met een écht Dordts kado!

Is jouw vader een echte Dordtenaar? Maak hem dan blij met één van de speciaal ontwikkelde Dordtse producten. Ze zijn te vinden in de winkel van het VVV op de Spuiboulevard 99 in het centrum van de stad. Ben je niet in de gelegenheid om de stad in te gaan? Dat is helemaal geen probleem. De VVV heeft een webshop waar alle producten ook te vinden zijn. Bestel snel, zodat je jouw perfecte Vaderdag cadeau op tijd in huis hebt!

Ben je op zoek naar iets anders dan echte Dordtse producten? Dat kan natuurlijk ook! Bij diverse leuke winkels in de stad zijn de perfecte cadeaus en gadgets voor vaders te vinden. Denk aan die ene nieuwe toffe armband bij Avenue, een lekker zomers shirt bij Jac Hensen of dat lekker luchtje bij Douglas. Kijk hier voor een totaaloverzicht van alle winkels in de Dordtse binnenstad.

Op pad met paps

Je kunt natuurlijk ook een gezellige dag samen met je vader plannen. En dit kun je zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt gaan voor actief en gaan klimmen in de Biesbosch, kanoën of suppen. Maar een heerlijk dagje chillen samen in gehuurd bootje kan natuurlijk ook. Het wordt waarschijnlijk lekker weer zoals het ernaar uitziet dus dan zijn er tal van mogelijkheden om er een topdag van te maken. Op zoek naar meer actieve dingen die er in Dordrecht te doen zijn. Klik dan hier. Doe je het liever rustig aan, dan is een terrasje pakken en samen lekker lunchen ook al een topidee!

Klimbos Biesbosch Dordrecht

Speciale vaderdag-acties in Dordrecht

Scheer & Schuim - Dordrecht - Vriesestraat - lichaamsverzorging

Bekijk de acties bij de winkels

Valentijnsdag bij Dok Bar & Bites

Bekijk de acties bij de horeca

Ben je er nog niet uit? Dordt vlogt helpt!